Wpis z mikrobloga

@Kotlet_z_Chabowy zamawianą xD serio. Wolałbym się głodzić na chlebie i wodzie i raz na tydzień zamówić niż codziennie jeść mrożonkę xd
A z mrożonej zjadliwa dla mnie była feliciana albo taka z lidla z tygodnia włoskiego - generalnie im cieńsza tym lepsza
I jeszcze z biedry z lodówek też z włoskiego tygodnia
  • Odpowiedz
@Kotlet_z_Chabowy nie wiem jaką jadłeś no i jak zrobiłeś, ja mam na myśli taką marki italiamo czy jakoś tak, niebieskie pudełko, jest zjadliwa choć to dla mnie dalej max 4/10, twarda raczej nigdy mi nie wyszła
Biedronkowa z lodówek z tygodnia włoskiego (żadne donatello) ma inne ciasto i rzeczywiście od tego lidlowego wyjdzie bardziej miękkie
Inny tip to pinsa i wybrane składniki - to już przechodzi mi na granice smacznego posiłku. Tylko
  • Odpowiedz