Aktywne Wpisy

heheszek +296
Mój dziadek był piekarzem.
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
źródło: temp_file3526262762375595097
Pobierz
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

A w całej Europie żyje 400 mln ludzi więcej
@onucoutkajpysk: sam sobie odpowiadasz na własne p---------e, które generujesz przez cały dzień. Prawakopiteki czy inne nacjołachy szczególnie w polsce czy w innej albanii lubią sobie pokrzyczeć na temat ogólnego dostępu do broni najczęściej stając w obronie karabinów porozkładanych w amerykańskich walmartach zaraz obok żarcia dla psa i mleka w proszku, braki w edukacji szczególnie u nacjololo łysych zjebów sprawiają jednak, że biorą pod
Komentarz usunięty przez moderatora
Ty
@BennyLava: Czy możesz mi wskazać przykład masowego mordu dokonanego nożem, łomem lub pogrzebaczem?
62 razy więcej ludności, a średnio 5000 razy więcej przypadków.
GDYBYŚMY TYLKO MOGLI
@Smonk_Da_Wead: Niezle masz w glowie narobione
Ale juz rozumiem dlaczego tobie nikt nie chce dac niczego wiecej niz procy do reki xd
A przelewy ida od samego Sorosa, nie od rzadow.