Aktywne Wpisy

JAuStURYErSE +59
Dlaczego oni zawsze suszą gdzieś poza zabudowaniami, gdzie nie ma ludzi, chodniki odseparowane od jezdni, bezpieczna droga i jeszcze się tym oficjalnie chwalą (foto z FB Komenda Miejska Policji w Suwałkach)? Widzieliście kiedyś żeby suszyli w centrum miasta, przy szkole albo przy niebezpiecznym przejściu dla pieszych? Dlaczego, zamiast postawić fotoradar, policjant musi robić za stojak dla suszarki?
#polskiedrogi #policja
#polskiedrogi #policja
źródło: bagieta
Pobierz
korbixon +42
źródło: temp_file2001827243584201500
Pobierz

Mirasy, jestem lama, wczoraj pierwszy raz dostalem kostke i z youtube jade i ukladam. Wszystko fajnie pieknie, najpierw krzyz potem tym algorytmem
R U R` U`ulozylem sobie cale biale no i ziomek na youtube ma juz cala warstwe pierwsza ulozona, a ja mam tylko biale. Na innych scianach mam przemieszane na samym dole np. Niebieski czerwony niebieski, czerwony zielony czerwony, generalnie na kazdej scianie na dole mam dwa takie same kolory po bokach ale ten srodkowy z dolnej warstwy ma inny kolor. Co ja robie zle, ze mi nie wychodzi cala pierwsza warstwa, a tylko biala sciana i 2/3 z kazdej innej z pierwszej warstwy. Czy to juz oznacza, ze moge jakis wniosek na uposledzenie skladac i parkowac na miejscu dla inwalidy?