Wpis z mikrobloga

@X0__x0: dokładnie tak, większość osób zle się zachowała w stosunku do niej ale było to pół roku temu i po co to drążyć i jak słusznie zauważasz złośliwe są niektóre zachowania.w moich oczach niestety Łucja traci takim zachowaniem. Na duży plus story Malu - program się zakończył, co mieli to wyjaśnili i bez zbędnych dram na ig
(
  • Odpowiedz
@HakunaMattatta: Aha czyli to było pół roku temu wiec wychodząc z takiego płytkiego toku rozumowania po ch€:€/@/@:€j oni w ogóle wypowiadają się na temat hotelu, robią posty i wszystkie inne rzeczy! Przecież to było pół roku temu. Po co? Po co sie udzielają w jakikolwiek sposób? Tal dla wyjasnienia Łucja odniosła się do bieżącego odcinka, a nie nagle sobie wymyśliła, że coś tam napisze. Aha a obserwowanie siebie mają pewnie
  • Odpowiedz
@HakunaMattatta @X0__x0 To bardzo dumnie brzmi, ale nie sadze ze mieli czas sobie wyjaśnić po programie, bo wszystko wyglada na to ze Łucja dopiero się dowiedziała co serio emeryt wygadywał jak odeszła. Ona chyba cały czas myślała ze to Szczoch nakręcił sprawę, a dopiero w tej rozmowie wyszło ze Pawel tez ja diabolizuje. Myśle ze po prostu tama pękła, wg mnie i tak bardzo późno. Ja dalej jestem team Lucyna,
  • Odpowiedz