Aktywne Wpisy
Lynch9 +124
TABLETKA DZIEŃ PO OD 15 ROKU ŻYCIA BEZ RECKI, MONSTER W ŻABCE OD 18 LAT XDDDDDDDDDD TEN KRAJ TO MEM!
Wygrały farbowane Julki które poszły do wyborów tylko i wyłącznie z hasłem "Nie będziesz szła sama" "Aborcja na życzenie!!!" - przygłupie Julki bez szkoły, bez wiedzy odnośnie funkcjonowania kraju, nie wiedzą nic o budżecie, gospodarce - ich mottem przewodnim i tym po co stanęły w kolejce do wyborów była ABORCJA. To jest
Wygrały farbowane Julki które poszły do wyborów tylko i wyłącznie z hasłem "Nie będziesz szła sama" "Aborcja na życzenie!!!" - przygłupie Julki bez szkoły, bez wiedzy odnośnie funkcjonowania kraju, nie wiedzą nic o budżecie, gospodarce - ich mottem przewodnim i tym po co stanęły w kolejce do wyborów była ABORCJA. To jest
Dlaczego zwykli budowlańcy nie zarabiają minimalnej? Nie mówię tu o specach od wykończeniówek tylko o zwykłych pomocnikach czy tych niewykwalifikowanych budowlańcach np. od kopania rowów, ciągnięcia kabli albo innych robót drogowych.
Dlaczego ich praca jest warta więcej niż wynosi minimalna? W czym oni są tak naprawdę lepsi że im się płaci więcej niż powinno?
#budowlanka #budownictwo #budowa #praca #pracbaza
Dlaczego ich praca jest warta więcej niż wynosi minimalna? W czym oni są tak naprawdę lepsi że im się płaci więcej niż powinno?
#budowlanka #budownictwo #budowa #praca #pracbaza
Zawieszenie beki będzie dla rynku dosłownie jak taki lewy sierpowy, bo z dnia na dzień wyparuje połowa kupujących. Takiego szoku z dnia na dzień rynek nie doświadczył nigdy, a mamy jeszcze na tapecie to czy przedłużone zostaną wakajki (wymuszona sprzedaż) oraz czy Glapa nie wróci do podnoszenia stóp.
#nieruchomosci #kredyt2procent #kredythipoteczny
Tyle, że nie wiem na ile to prawda, ale ktoś coś wspominał, że każdy kto wspomaga się kredytem, ale ma wysoki wkład własny powyżej 20% traktowany jest jako "gotówkowy".
@mickpl: właśnie chodzi o to że w Polsce nie występuje coś takiego jak wymuszona sprzedaż. Prędzej Polak pójdzie na drugi etat albo będzie jadł suchy chleb niż sprzeda mieszkanie poniżej kosztu zakupu u zostanie jeszcze z kredytem. A gdzie niby miałby mieszkać jeśli to jego jedyne mieszkanie ?