Wpis z mikrobloga

• 23
@mirko_anonim Na wykopie. Nawet nie żartuję, można sobie pogadać z ludźmi bez spiny bo nie ma tej presji że to aplikacja randkowa i wszystko prowadzi tylko do rozmowy kwalifikacyjnej do związku, zobaczyć wcześniejsze wpisy i ocenić czy ktoś jest debilem itd.
  • Odpowiedz
Najlepiej jakoś przez znajomych jeśli masz taką możliwość. Jak nie to zacznij takowych poznawać. Wiem że introwertyk będzie miał z tym problem ale to jest do wyuczenia jak wszystko. Najlepiej porozglądać się w kręgu swoich zainteresowań i tam nawiązywać kontakty z ludźmi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim na wykopie można spróbować, bo osób o podobnym usposobieniu do twojego jest sporo.
Chociaż trzeba bardzo uważać, bo czasami sprawdzenie czyjejś aktywności nawet na kilka miesięcy wstecz może nie wystarczyć. Już miałem sytuację, że poznana tu osoba wydawała się spoko, a dopiero po kilku miesiącach okazało się z kim mam do czynienia.
  • Odpowiedz
Też nie za bardzo jestem socjalna, rzadko gdzieś wychodzę, do klubów i barów nie chodzę, nie moje klimaty.

@mirko_anonim:
A wyjście ze znajomymi w góry, na grill, urodziny, parapetòwkwę, koncert, kregle, itp.?
Przez znajomych najlepsza opcja.

Jak masz 30+ i jesteś z dużego miasta to jeszcze szybkie randki są OK.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak by to powiedzieć nie oferujesz za wiele za to zapewne dużo wymagasz. Zrób casting na wykopie może się jakiś desperat znajdzie by wiązać się z różową z problemami.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie ma się co śmiać, @onepnch niegłupio rzecze, do tego dochodzi hobby, którym się zajmujesz i wszelkie aktywności/grupy tematyczne plus po prostu znajomi znajomych. Z tym, że wydaje mi się, że główny warunek to nie robić nic na siłę, niech się rzeczy dzieją same i nie zaczynaj rozmów z myślą, że szukasz kogoś do związku, bo to wywiera bezsensowną presję na obu stronach. Najfajniejsze rzeczy dzieją się przypadkiem
  • Odpowiedz