Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +14
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

ahh klasyg XD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@szmichal:
W tym czasie ja robie 200k miesiecznie tworzac custom rozwiazania do WP dla wielomilionowych film w USA xd
No ale biedak polak zarabiajacy ponizej $10k/mies mysli ze te oferty dla wyrobasow WP ktorzy potrafia tylko ustawiac theme to cale
@mirko_anonim: xd
w tym czasie ja robię milion k miesięcznie tworząc śmieszne posty na
Jak dla ciebie $47k miesiecznie to niewyobrazalne pieniadze to ciezko co innego napisac.
Strony nad ktorymi pracuje zarabiaja tyle w pare dni
Jak dla ciebie $240k miesiecznie to niewyobrazalne pieniadze to ciezko co innego napisac.
Smieszne posty na wykop, nad ktorymi pracuje zarabiaja tyle w pare dni (kazdy).
@mirko_anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi