Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +541
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
lifapek +155
Kumpel ma 3 dzieci z poprzedniego małżeństwa. Jest w związku od dobrych kilku lat z laską która z poprzedniego małżeństwa ma 1 dziecko. Ona jest urzędniczka publiczną. On ma firmę i dodatkowa robotę która jest również jego pasją. Mieszkają w jego domu jednorodzinnym tuż pod miastem. Chłop zarabia kilka razy więcej niż ona.
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z

Przecież #starfield przy tym wygląda jak gierka z PS3. Sony to jest jednak król gamingu bezdyskusyjnie. .
#gry #ps5
źródło: pobrane
Pobierzźródło: temp_file7648862968040345424
Pobierzźródło: 2b0e72718529e0bd50efb21479b843c2292d29c10b8d90c899ddd7f7edfd1f5c
PobierzZresztą ja się odnoszę bardziej do twojej ogólnie wszechstronnej obecności wszędzie, gdzie tylko ktoś krytykuje (konstruktywnie lub nie) Xboxa. Tak jakbyś był natchniony do obrony konkretnej
@yeradd : To już nieaktualne od jakichś 2 lat raczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nigdzie nie bronię Starfielda, po prostu śmieszy mnie to, że niektórzy nie potrafią już grać w gry 'swojego producenta' (ani o nich opowiadać) bez myślenia (wspominania) o grze swojego 'największego wroga' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakby to jeszcze były gry tego samego gatunku, albo chociaż jakkolwiek podobne. Ale to tak jakby pisać, że
Może to wynikać z tego, że wypowiadam się o grach na Xboxa dlatego, że nie grałem i jestem w stanie jakoś się odnieść do danej krytyki.
W gry z Playstation, szczególnie te najnowsze, w większości nie grałem, więc raczej nie wypowiadam się o nich nie mając osobistego doświadczenia bo same filmy na YT
poprawka* ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Beeercik: ale nie musisz nic robić "w drugą stronę", tu nie o to chodzi. Plus, ty nie bronisz gier na Xboxa jako gier na Xboxa tylko zawsze bronisz Xboxa jako platformę - jeśli bronisz gry to jest to oczywiście gra first party. Dodatkowo bronienie argumentami to jedno, a bronienie, w stylu "Wy soniarze
@yeradd : To trzeba być rzecznikiem czegokolwiek, żeby prostować kłamstwa jeśli się na nie trafia? Nie rozumiem.
Zamiast mieć pretensje do tych co kłamią to masz do mnie, że ich poprawiam xD
@Beeercik: Przecież jest właśnie zupełnie odwrotnie. Rdzeń/szkielet/silnik/mechaniki (ogólnie całokształt) tej gry są zacofane, a można wybrać poszczególne elementy takie jak w większości assety graficzne, ulepszony model strzelania, oświetlenie, które są zaktualizowane i wyglądają jako tako na dzisiejsze standardy.
Szczerze mówiąc nie chce angażować się już w pozostałe kwestie odnoszące