Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czasem jak wchodzę na jutuba to wyświetlają mi się shortsy z kanału "realmasculinism"
Tutaj przykładowy, który dziś oglądałem: https://www.youtube.com/shorts/1x53Iy3P98w

Najbardziej rozbraja mnie to, że ludzie na wykopie od wielu lat piszą dokładnie to, co typek mówi. Na ilu czarnych listach wylądowałem u różowych to nie zliczę. A wylądowałem za to, że właśnie w taki dosadny sposób tłumaczyłem im świat i dlaczego baby mają easy mode.

Najbrutalniejsze w tym wszystkim jest to, że te baby na filmikach się z nim zgadzają. Nie kłócą, nie skrzeczą, nie wrzeszczą, nie czarnolistują (xD). Ważna sprawa w tym wszystkim jest to, że koleś jest ponadprzeciętny i inaczej społeczeństwo, a przede wszystkim baby podchodzą do takiego kolesia.
Jakby przegryw takie rzeczy mówił to tylko by go wyśmiały i nazwały mizoginem, incelem - co też zdarza się tutaj na wykopie bardzo często.

O takim kolesiu myślą wszystkie feministki i różowe, gdy mówią o jakimś wage gapie, o ucisku kobiet, o wyimaginowanym patriarchacie, o tym, że mężczyźni "rozdają karty", są w zarządach, itd.

Najważniejsze jest kto mówi, a nie co mówi.

#blackpill #takaprawda #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

powiem więcej,
możesz mówić totalnie z sensem, ale kiedy masz stary samochód i zwykłe ubrania to ludzie i tak cię oleją,
mów dokładnie to samo, ale z wypozyczonym mercedesem i rolexem na łapie, wtedy ludzie przyznają ci rację i mówią jaki to ty nie jesteś inteligentny.

dosłownie 1 do 1, nie ma znaczenia co mówisz i co robisz, dla otoczenia znaczenie ma jedynie jak wyglądasz i ile masz.
a to że to
  • Odpowiedz