Aktywne Wpisy
_aqq +83
Adamfabiarz +13
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
Co za #!$%@? akcja żeby mając w domu prąd, internet i służbowego laptopa kapo kazał przyjeżdżać do szklanej klatki xD i goje przyjeżdżają xD na własne życzenie zresztą
Nawet nie dziwię się middle managementowi, bo w trakcie pandemii na zdalnych te wszystkie juleczki HR coordinator 4k ewidentnie waliły w #!$%@? na grubalu. Wdzwania się typiara na Teams meeting, a tam w tle słychać supermarket i komunikaty kas samoobsługowych typu "UŻYJ KLAWIATURY PINPAD" xD Albo inna tępa strzała ewidentnie w trakcie calla prowadzi auto, a gówniak nadaje "gugułeeee" z tylnego siedzenia xD
Albo kolejna grupka inteligentów którym się wydawało, że oszukali system mianowicie overemployed xD i zamiast robić to dobrze, dowozić taski jak trzeba, to po prostu #!$%@? się na więcej niż jednym etacie jednocześnie xD genialne, gratuluję
No to teraz wszystkie Anetki, Juleczki i Mariuszki zamiast popchnąć cywilizację do przodu i pokazać w COVIDa, że da się zdalnie dowozić taski będą zasuwać godzinę w deszczu i w korkach do swoich BPO/SSC żeby tam na ołpenspejsie zdzwaniać się z ludźmi na Teams czy innym Cisco zupełnie jak na HO xD beka z nich
Dostaniesz goju 3 dni przymusowej pracy z biura w tygodniu i będziesz hybrydowo szczęśliwy xD
Uprzedzając zarzuty pod moim adresem, ja jestem zdalny od długiego czasu, swoje obowiązki wykonuję rzetelnie, do biura mam kilkaset kilometrów i się do niego nie wybieram podobnie jak większość współpracowników. Ale moich skilli nie można zastąpić pierwszym lepszym szympansem po socjologii typu pomaluj tu juleczko komórki w excelu A1:B20 na zielono i wyślij raport xD
#patologiazmiasta #bekazpodludzi #takaprawda #praca #pracbaza
@JanRouterTrzeci: urojenia wykopowo-karaczanoidalne xD pewnie dlatego yebiesz dla p0lskiego oddziału korpo za pensje sprzątaczki z HQ, wcale nie dlatego że kosztujesz mniej niż meet&greet klajenta na kolacji
@MePix: Szkoda, że na mirko nie można dać minusa. Dupka piecze, że nie możesz pracować z domu?
@Cyk_dwujeczka podludzie a za ich cwaniakowanie wszyscy dostają po dupie
@wojciech-wwww postujcie najlepsze polackie xD "chcą spotkać się z ludźmi" = kazać ludziom wrócić do biura pod przymusem bo KPI siadają przez #!$%@?
https://wykop.pl/wpis/73305909/dobry-przyklad-z-vikop-ru-na-to-dlaczego-programis
Jak oni już będą siedzieć przed fakturami i słuchać fascynujących przypowieści gojów pt. co robiły cudze gówniaki w weekend to
zapomniałeś tylko o jednym , że nie ma ludzi niezastąpionych XD( ͡° ͜ʖ ͡°)
programista here
2 lata full zdalnie w 2 firmach od początku kariery, tera stacjo/hybryda
A czas dalej płynie i gdzies ma takie rozkimy, za chwilę pokolenie wychowane na streamach Minecrafta wejdzie na rynek pracy i pójdzie urn