Aktywne Wpisy

MonazoPL +75
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +96
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
Wołam @r5678 @cwlmod @gisot i innych, co nie mogli naczekać się nowych fotek czarnej strzały.
#samochody #motoryzacja #pokazauto #skoda #vagboners
źródło: 449824056_17072404
Pobierzźródło: 449056952_17072403
Pobierzźródło: 450229_17072401
Pobierzźródło: 448936033_17072402
Pobierz@Mikrosoft Średnie roczne spalanie tej bryki to 6,2 L lpg + 0,3 L benzyny / 100 km
Jedno tankowanie butli gazu (64 L teoretyczna objętość, 55,5L faktyczne tankowanie max) starcza mi spokojnie na przejechanie 800 km na drogach szybkiego ruchu, 900-1000 km przepisowo na zwykłych drogach lub 600-700 km w mieście
(jazda najczęściej na trasach szybkiego ruchu 115 km/h,
źródło: 20220527_055532 — kopia
Pobierz@QHiN Jedzie i to bardzo ekonomicznie. Bez przekraczania 120 km/h moje średnie roczne spalanie wynosi 6,2 L lpg + 0,3 L benzyny / 100 km (70% trasy szybkiego ruchu / 15% miasto / 15% pozostałe drogi). Klima odpalona cały rok, często jazda w parę
Nigdy bym nie odkupił od Ciebie auta.
@Redbulltabak Jest tyle ile potrzeba. Dzięki naklejkom ,,110", jadąc lewym pasem na trasach szybkiego ruchu z prędkością 118 - 120, zmalała mi o 80-90% liczba incydentów typu miganie światłami czy podjeżdżanie pod tylni zderzak, bo i tak wiedzą, że szybciej nie pojadę.
@krystekw2 Miałem kupić Scalę, ale w ostatniej chwili zmieniłem zdanie i zamówiłem Dacię Jogger. Potrzebuję więcej miejsca
źródło: fdf
Pobierz95 to ja jadę ale po drogach krajowych, a także dobrych drogach wojewódzkich (gdy szerokie i wyremontowane).
@Knamga: Supcio (ง✿﹏✿)ง