Wpis z mikrobloga

@PABLO__ESCOBAR w większości ci co paradują z flagami LGBT to odklejone lewaki ale sami nie są osobami homo. Ja jako homo odcinam się grubą kreską od tych skrajnie ideologicznych debili którzy przyczyniają się do tego że jako gej jestem potem postrzegany negatywnie. Aha, dodam jeszcze że popieram Izrael z całego serca.
  • Odpowiedz
od tych skrajnie ideologicznych debili którzy przyczyniają się do tego że jako gej jestem potem postrzegany negatywnie

@JoozefStalin: Tych, dzięki którym mamy małżeństwa jednopłciowe, ewentualnie związki partnerskie prawie wszędzie poza Afryką (z wyjątkiem południa) i Azji?
  • Odpowiedz
@JoozefStalin: sam jesteś debilem jeżeli wspierasz naród który prowadzi czystki etniczne na palestyńczykach

te durnie lewackie mimo to wspieraja kozolubnych którzy by im łby ucinali. Ludzie to debile
  • Odpowiedz
@cptyossarian765 nie można i nie przedstawiam się jako takowy. Sam mam poglądowy centrolewicowe. Jak nie wierzysz że istnieją tacy to twój problem i twoja bańka. Nie pisze tego żeby się przypodobać tylko żeby obśmiać tych pokemonów na marszach LGBT
  • Odpowiedz