Aktywne Wpisy

michalxd21 +46
Dobra, gratulacje dla Norwegii - mieli być czarnym koniem i dowożą ten status.
Aczkolwiek boli mnie jeden fakt niesamowicie - Polska mogła być taką Norwegią w 2018 gdyby nie alkoholik Glik i taktyczna defekacja Nawałki.
Liderzy - topowy napastnik na świecie i bardzo dobry pomocnik. Ofensywny prawy obrońca grający w Borussi Dortmund. Drugi napastnik na poziomie - Haaland i Lewandowski, Odegaard i Zieliński, Ryerson i Piszczek, Sorloth i Milik. Nawet duet środkowych
Aczkolwiek boli mnie jeden fakt niesamowicie - Polska mogła być taką Norwegią w 2018 gdyby nie alkoholik Glik i taktyczna defekacja Nawałki.
Liderzy - topowy napastnik na świecie i bardzo dobry pomocnik. Ofensywny prawy obrońca grający w Borussi Dortmund. Drugi napastnik na poziomie - Haaland i Lewandowski, Odegaard i Zieliński, Ryerson i Piszczek, Sorloth i Milik. Nawet duet środkowych
źródło: image
Pobierz
MagicznyMariusz +56
źródło: 1000025479
Pobierz

Poszukuję jakiegoś prostego przykładu, który by coś rysował nie w głównym oknie aplikacji tylko w dodatkowo utworzonym oknie takim jak tutaj po lewej.
Nie jestem pewien czy dobrze mam to zrobione, chciałbym zobaczyć przykład który pokazuje jak to się powinno robić. jedyne przykłady jakie znajduje to takie gdzie coś się rysuje w głównym oknie aplikacji. Może wiecie gdzie znaleźć taki przykład?
źródło: Przechwytywanie
Pobierz