Aktywne Wpisy

RomanPL +24
Mam nadzieję że nie zgnije w sztumie za ten wpis ale cóż spróbuję wyjaśnić naszemu mentorowi tym razem z dziedziny postępowania karnego. W stosunku do osoby podejrzewanej nie może być zastosowany tymczasowe aresztowanie. Tymczasowe aresztowanie stosuje się do osoby podejrzanej w postępowaniu karnym. Jest to najcięższy środek zabezpieczający stosowany w wyjątkowych przypadkach i rzadko stosowany jeżeli chodzi o przestępstwo nękania. Naprawdę gruba akcja musi się dziać żeby sąd zastosował tymczasowy areszt w
Warto kupić AC Origins na promce za 25zl żeby przetestować tę nową trylogię?
AC1 przeszedłem i mi się podobało
AC2 przeszedłem ale już męczyło w drugiej połowie bo ciągle to samo było
AC3 i AC 4 usunąłem po kilku godzinach bo nie dość, że znów to samo, to ten system walk gdzie jednym przyciskiem się riposty robi stał się już słaby i nudny w tamtym czasie.
Czy
AC1 przeszedłem i mi się podobało
AC2 przeszedłem ale już męczyło w drugiej połowie bo ciągle to samo było
AC3 i AC 4 usunąłem po kilku godzinach bo nie dość, że znów to samo, to ten system walk gdzie jednym przyciskiem się riposty robi stał się już słaby i nudny w tamtym czasie.
Czy

Poszukuję jakiegoś prostego przykładu, który by coś rysował nie w głównym oknie aplikacji tylko w dodatkowo utworzonym oknie takim jak tutaj po lewej.
Nie jestem pewien czy dobrze mam to zrobione, chciałbym zobaczyć przykład który pokazuje jak to się powinno robić. jedyne przykłady jakie znajduje to takie gdzie coś się rysuje w głównym oknie aplikacji. Może wiecie gdzie znaleźć taki przykład?
źródło: Przechwytywanie
Pobierz