Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +25
Tam już się nie da wrócić
źródło: 201115173830812848
Pobierz
Umeraczyk +7
źródło: temp_file3853701961369302230
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 201115173830812848
Pobierz
źródło: temp_file3853701961369302230
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mogę Ci opowiedzieć tysiąc historii z dzieciństwa spędzonego na blokowisku, które przyniosły mi uśmiech na twarzy.
A umiejętności które wymieniasz są po prostu nieprzydatne w normalnym, współczesnym życiu.
Komentarz usunięty przez autora
@b4kus: wiesz ile razy mi sie przydało lanie prosiaków po ryju? Oj tego nie jestem w stanie zliczyć ( ͡º ͜ʖ͡º)
@KingaM: marchewkę się sieje, ziemniaki się redli albo wykopuje. O czym ty bredzisz?
Aksjologia to jest temat bardzo płynny i nieustannie się zmieniający - Ty wspominasz piękne dzieciństwo w agreście i przy krowach, a Twój syn będzie miał wspomnienia z Robloxa i Fortnita ¯\(ツ)/¯
@KingaM: mieszkałaś w Australii czy Afryce?
Bajt taki 6/10
@KingaM: I tutaj już mogłaś skończyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) poniżej z tym włącznie już popsułaś klimat wpisu.
źródło: dafuq-did-i-just-read
Pobierz@b4kus: poczekamy popatrzymy jak będziesz próbował przetrwać po rozbłysku Słońca który usmaży sieć.
@KingaM: masa przygód, zabawa bez klosza, mnóstwo wspomnień, umiejętności, garaż ojca twoim królestwem, wyprawy z kuzynami. Ciekawe jakie wspomnienia będą miały obecne pokolenia przyklejone do ekranu.
Co do miastowych: Jedziesz kupić od miastowego szafę z drugiej reki, typa stać na duże mieszkanie, żona,