Aktywne Wpisy
Goronco +25
Dostałem wypowiedzenie XDDD
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
Davvs +420
#pcmasterrace #gry #steam #nostalgia #zalesie #kiedystobylo #konsole #xbox #playstation
@niedorzecznybubr: Ta, a potem okazało się że wydałem stówkę na jakieś kompletne g---o.
@niedorzecznybubr: No dobra, nie bójmy się zadać tego pytania: Top Secret czy Gambler?
@cochese: Nie jestem taki stary xd. W dzieciństwie czytałem Click i Play, czasami KŚG. I CD Action ale dopiero jakoś w liceum.
@ZielonaOdnowa: tak, tak, zwłaszcza kiedy gra wymaga aktualizacji, a ty nie masz dostępu do neta, albo jedziesz na mobilnym. I na zadupiach nadal nie ma światłowodu, więc pobieranie czegokolwiek wymaga niebiańskiej cierpliwości.
A teraz? Ostatni raz w komputerowym byłem 5 lat temu jak chciałem kupić kabel do routera.
Najgorzej wydane kieszonkowe
Najgorzej wydane kieszonkowe
@niedorzecznybubr: No i nic dziwnego, mało kto w tych czasach ma stację dysków, to trochę jak wspominać VHS'y czy dyskietki. Płyta zepsuta, to albo trzeba było reklamować do wydawcy Pocztą Polską albo kupić nową. Płyta zgubiona? No to był problem. No i od kiedy normą stały się day one patche, dodawanie płyty tylko po to żeby była, to