Dostałem wypowiedzenie XDDD JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października. Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
@Goronco: A ja idę o zakład, że projekt dalej będzie się toczył swoim życiem. Nie tacy za mojej kariery odchodzili i żaden projekt nie upadł. I co ty na to?
Ale z innej beczki - współczuję i powodzenia w szukaniu nowej pracy.
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat #januszebiznesu #bekazjanuszy #korpoit
@Goronco: A najlepsze w tej historii jest to, że tak zwyczajnie nie będzie. Najprawdopodobniej jesteś typem który myśli, że jest niezastąpiony.
Ale z innej beczki - współczuję i powodzenia w szukaniu nowej pracy.
@Goronco: bedzie z miesiac opoznienia, a pozniej nikt nie bedzie pamietal ze byles (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jaki interes miałeś w podpisywaniu za porozumieniem stron?
Komentarz usunięty przez autora
@Goronco: To to bajtowanie na wypieku to był zorganizowany projekt?