Aktywne Wpisy

SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy

Każdy, kto kiedykolwiek chciał sobie kupić fajny samochód i powiedział o tym rodzinie/znajomym/ludziom w internecie zapewne usłyszał co najmniej kilka kwestii z poniższego bingo. Piszcie, ile Wam wyszło.
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta

głosuj wcześniej z pisem na 13,14,15, waloryzacje 500+, proponuj kredyt 0%
WIN
XD
#wybory
lewica to juz taka odklejka ze nawet szkoda komentować
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@TS_X9: odklejka w #!$%@?, minimalna całe 600zł większa, niż ta która wejdzie w przyszłym roku, co jest i tak mniejszą podwyżką niż z tego roku na przyszły, z 3400 na 4200.
@TS_X9: Wiem ale odnosiłem się do wpisu kolegi wyżej który to napisał. Daltego podniosłem kwestie tego że oni mówią o braku miliardów a on pisze jakoby te pieniądze były tylko oni chcą je ukraść, więc mu napisałem że tej skali pieniędzy to do własnych kieszeni politycy nie kradną. #!$%@?ą na głupoty to tak, ale dla siebie to kradną miliony,
@TS_X9: dlatego nie mógłbym być politykiem. Pamiętać (chyba?) jak głosowałem w wielu sprawach, a potem z przekonaniem oskarżać drugą stronę? To albo zaczadzenie polityczne albo wyrachowanie godne psychopaty (albo to i to)
Oczywiście #!$%@? wtedy dług i dziura w budżecie (jak to zawsze przy rządach neoliberałów) i wtedy trzeba ostro #!$%@?ć podatki reszcie społeczeństwa.