Aktywne Wpisy
Natalia-_- +169
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +703
@Krupier: no właśnie nie. Skoro blokujesz reklamy to blokujesz też masę innych rzeczy śledzących
Strasznie mi z tego powodu wszystko jedno.
No i jednak nie blokuję śledzenia bo wystarczy, że pójdę do jakiejś knajpy to już za chwilę Google stęka bym ocenił lokal, wystarczy że czegoś szukam to zaraz Google zacznie spam reklamowy z tym czymś itp.
@groman43: Argumentum ad polakum cebulakum, jakby tylko Polaków wkurzało to co odwalają XD A po wyłączeniu adblocka masz:
-Reklamy nawet na filmach gdzie twórca nie ustawił zarabiania.
-Likwidację Google Podcasts które jest darmowe i wcielają w youtube akurat gdy odpalili krucjatę anty adblockową.
-Zerowa estetyka reklam na yt które często są głośniejsze o jakieś 50% od samego filmu. Reklamy
Hatfu na takie praktyki, jak lubisz lizać buty korporacjom to sobie liż.
Z cyfrowych rzeczy to kupiłem kilka magazynów w wersji elektronicznej (ebook) i jedną piosenkę (mp3), której nie mogłem znaleźć.
@groman43: Oczywiście, że tak, bo Youtube nie powinno zarabiać, ale w końcu zdechnąć. Ta platforma została już tak bardzo zdegradowana, że jej śmierć pomogła by wszystkim najbardziej.
@Krupier: Ja korzystam z Invidious i nie płace nic. Darmo za to, to uczciwa
reklamy: 2 nie do skipnięcia, każda po 20 sekund
no rzeczywiscie, pretensje z dupy