Aktywne Wpisy

Arbuzlele +624
KorpoRozowa +1
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 70.2% (205)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 29.8% (87)

@jmryftb44SKY: ty chory p-----e XD
@Sinti: ale co miał się odnosić do ćpania lol XD dorosły facet robi w prywatnym życiu co chce. I póki nie krzywdzi innych to nic mi totalnie do tego - a na dosłownie wszystkich screenach wychodzi na to że wszystkie jego dziwne i krzywe działania były ZA ZGODĄ dziewczyn z którymi się widział.
Mało tego, doskonale zdają sobie z tego sprawę te
jak lewackie to nie muszą się namęczyć z trzymaniem jakiegokolwiek poziomu, bardziej trzymaniem "pozorów" - lincz, hejt, zawiść i nienawiść to są prawdziwe nastroje tego nurtu, kiedy już nie trzeba trzymać masek i wymachiwać flagami w creepy kolorach
Mogę to zaobserwować choćby w środowisku LGBT. Sporo homofobii w nim jest i zarzucania innym bycia ruską onucą jak ktoś ma krytyczne podejście do polityki zachodu.