Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@peetee: w piekle mezczyzn chodzi o oskarzanie bez dowodow tępa strzało. Mało Ci dwóch prawie łącznie półtorej godzinnych filmów gdzie Twój kochany youtuber jest głównym bohaterem? Więc skończ.
  • Odpowiedz
  • 3
nie odniósł się w żaden sposób do ćpania

@Sinti: ale co miał się odnosić do ćpania lol XD dorosły facet robi w prywatnym życiu co chce. I póki nie krzywdzi innych to nic mi totalnie do tego - a na dosłownie wszystkich screenach wychodzi na to że wszystkie jego dziwne i krzywe działania były ZA ZGODĄ dziewczyn z którymi się widział.

Mało tego, doskonale zdają sobie z tego sprawę te
  • Odpowiedz
na wielu "dość" lewackich grupkach na fb, zazwyczaj trzymających poziom

jak lewackie to nie muszą się namęczyć z trzymaniem jakiegokolwiek poziomu, bardziej trzymaniem "pozorów" - lincz, hejt, zawiść i nienawiść to są prawdziwe nastroje tego nurtu, kiedy już nie trzeba trzymać masek i wymachiwać flagami w creepy kolorach
  • Odpowiedz
@peetee: Dobrze piszesz bo nam takie same doświadczenia. Tyle p---------a o tolerancji i w ogóle, a potem wychodzi hipokryzja jak masz inne poglądy na niektóre kwestie.
Mogę to zaobserwować choćby w środowisku LGBT. Sporo homofobii w nim jest i zarzucania innym bycia ruską onucą jak ktoś ma krytyczne podejście do polityki zachodu.
  • Odpowiedz
@peetee: widzę że nie rozumiesz wgl o co w tej dramie chodzi i mi jakieś kocopoły mówisz o tym ze za zgodą to robiły baby co było oczywiste od 1 sekundy dramy, szkoda mojego czasu na tłumaczenie oczywistości, fałszywy wizerunek, moralnie i spolecznie naganne zachowania, wykorzystywanie swojego statusu, bycie oblechem, no ale wiem jak tacy ludzie jak ty funkcjonują, jesteś tym typem osoby co w wieku 30-40 lat się nagle
  • Odpowiedz