Aktywne Wpisy

CipakKrulRzycia +62
źródło: 1000000462
Pobierz
codziennaKasia +29
Ceny starych domów w miastach wojewódzkich zwariowały kompletnie.
Sam mieszkam na zadupiu w nowym domu. Dzięki pracy zdalnej mogę sobie na to pozwolić (żona też częściowo zdalnie).
Ale coraz częściej spoglądam tęsknym wzrokiem za tymi osiedlami domków gdzieś na obrzeżach wojewódzkich z szybkim dojazdem do korpo mordorów, przedszkoli, sklepów, z całą tą infrastrukturą, cywilizacją. Też głównie ze względu na dzieci.
I
Sam mieszkam na zadupiu w nowym domu. Dzięki pracy zdalnej mogę sobie na to pozwolić (żona też częściowo zdalnie).
Ale coraz częściej spoglądam tęsknym wzrokiem za tymi osiedlami domków gdzieś na obrzeżach wojewódzkich z szybkim dojazdem do korpo mordorów, przedszkoli, sklepów, z całą tą infrastrukturą, cywilizacją. Też głównie ze względu na dzieci.
I
źródło: image
Pobierz

@Maticwaniak: Tobie nie da się już niczego udowodnić. Pamiętam końcówkę komuny i lata 90 - jeśli według ciebie od 89 cały czas się pogarsza, to musiałeś chyba za komuny być jakimś dygnitarzem i cię oderwali od koryta. ¯\(ツ)/¯
Twierdzisz, ze państwo nie ma ci dziś nic do zaoferowania - co niby miało
Komentarz usunięty przez moderatora
Smuci wynik PiS, 1/3 głosujących to pisowiec, po 8 latach destrukcji państwa...
No i to pseudo referendum partyjne do kosza, to nawet dla mnie większe zaskoczenie, że ludzie się wzięli i odmówili tego gówna.
@smk666: I bardzo dobrze, mogą obalić veto Dudy robiąc referendum :-)