Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +286
Przez te ostrzejsze przepisy z wyprzedzaniem na przejściu zauważyłem po sobie, że mniej się skupiam na tym czy jakiś pieszy zbliża się do przejścia a więcej pilnuję czy jadę w równym tempie co auto obok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Tyrande +201
Miałam wczoraj dać koleżance dildosa w kształcie papieża, wzięłam na uczelnie i okazało się, że nie przyszła, bo leży na L4.
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
1/1000
Pierwszy dzien po wyborach i pierwsze klamstwo a nawet uroczyscie niespelniona obietnica rudego falszywca. Ale pamietajcie ze rudego poznaje sie po tym jak konczy a nie jak zaczyna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wybory #neuropa #4konserwy #ciekawostki #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja czekam na zniesienie podatku belki i kwotę wolną 60k zł
@damienbudzik: pomyslec ze nie wstyd mu bylo rzucac takimi oczywistymi klamstwami, widac ze zna swoj elektorat xD
ja po prostu lubie patrzec jak obszczymurki twojego pokroju same nadstawiaja tylka zeby byc dymani bez mydla ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kauabanga: ciemny lud wszystko kupi.
@202492: niech wyborcy widza ze juz pierwszego dnia rudy wrocil do swoich nawykow ( ͡° ͜ʖ ͡°)