Wpis z mikrobloga

POLACY to jednak ludzie zdroworozsądkowi i nieznoszący skrajności.

@Lord_Apatii_i_Depresji: ehe... i 18% trzeciej nogi, bo pan z mam talent założył partię, a do tego dogadał się z koalicyjną dziwką czyli PSL.
Gdzie ten zdrowy rozsądek xD
  • Odpowiedz
  • 6
@Lord_Apatii_i_Depresji zdroworozsądkowi? Gościu, koleś z Mam Talent założył partie Polska2050 złożona z konserw z ex Platformy, zabrał ze sobą najbardziej hardkorowy polityczny beton w postaci PSLu, nazwali się Trzecia Droga i bez poglądów trzasneli 13% w sondażach bo ładnie w telewizji gadają xD
  • Odpowiedz
a do tego dogadał się z koalicyjną dziwką czyli PSL.

@tellet:
Te uczucie, gdy nawet taka koalicyjna dziwka jak PSL okazuje się być obiektywnie lepszym wyborem niż PiS xD
  • Odpowiedz
@grand_khavatari wy będziecie mieli w wyborach 10% dopiero jak zrozumiecie że.to nikomu nie trzeba płacić, bo ludzie zwyczajnie mają bekę z Korwinow gadających o lekkiej pedofili, z jedzenia psów i Mencena robiącego z siebie debila pod publikę. Powodzenia następnym razem xd
  • Odpowiedz
ehe... i 18% trzeciej nogi, bo pan z mam talent założył partię, a do tego dogadał się z koalicyjną dziwką czyli PSL.

Gdzie ten zdrowy rozsądek xD

@tellet: Obstawiam, że sporo głosów na 3D to głosy przeciwko POPis - w tym bardziej umiarkowany elektorat, który radykalną Lewicę i skrajne oszołomstwo odrzuca.
  • Odpowiedz