Aktywne Wpisy
Oczekiwania #julka vs rzeczywistość be like:
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy

źródło: temp_file8023521396845933795
Pobierz
whitewolfik +193
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem

źródło: PXL_20240613_153017339.MP
Pobierz
Rekordowa frekwencja plus marny wynik Konfy poświadcza, że POLACY to jednak ludzie zdroworozsądkowi i nieznoszący skrajności. W naszym kraju nie ma miejsca na radykałów. I to dobrze, bo radykalizm zawsze prowadzi do nieszczęścia. Bycie upartym osłem to nie jest powód do dumy. #polityka
@Lord_Apatii_i_Depresji: ehe... i 18% trzeciej nogi, bo pan z mam talent założył partię, a do tego dogadał się z koalicyjną dziwką czyli PSL.
Gdzie ten zdrowy rozsądek xD
@tellet:
Te uczucie, gdy nawet taka koalicyjna dziwka jak PSL okazuje się być obiektywnie lepszym wyborem niż PiS xD
@tellet: Obstawiam, że sporo głosów na 3D to głosy przeciwko POPis - w tym bardziej umiarkowany elektorat, który radykalną Lewicę i skrajne oszołomstwo odrzuca.