Aktywne Wpisy
TurboEgo +83
czy jak człowiekowi resztki mózgu się starzeją to idzie na ryby, grzyby i interesuje się olimpiadą, gałą i polityką?
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
kontophone +208
Prośba o zidentyfikowanie co to może być.
Na #ziolo mi to nie wygląda...
Tagi nic nie sugerują, ale aby zwiększyć zasięg:
#dzieci #cotojest #coto #marihuana #uzywki #narkotykizawszespoko
@Smiecior, @beastsajko7, @crazykokos - jak nie macie nic mądrego do powiedzenia to na przyszłość może po prostu pomińcie takie wpisy i żyjcie dalej swoim życiem. A gdy te "życie" da już Wam kiedyś własne potomstwo, to wtedy tutaj wróćcie i porozmawiamy jeszcze raz o Waszych poglądach ;)
po drugiej skoro już ustaliliśmy, ze nie znasz konstytucji to ustalmy, ze warto by było wrócić do szkoły i pouczyć się etyki, zasad współżycia z drugim człowiekiem.
tak się składa, ze studiowałam pedagogikę i takie grzebanie w cudzych rzeczach jest odrażające i jest to jeden z błędów popełnianych przez rodziców.
dlatego jestem zdania, ze każdy powinien przejść podstawowy kurs pedagogiki zanim zdecyduje się na dziecko. bo takie chore zapędy jak grzebanie, sprawdzanie to nie ma totalnie żadnego związku z wychowaniem.
nie grzeb tylko rozmawiaj z dzieckiem, bądź na bieżąco, jak masz podejrzenia to tez rozmawiaj.
dziecko ma swój rozum i bądź dla niego towarzyszem podczas dorastania, a nie jakiś
Pozdro!
Albo matkę trolluje. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
W każdym razie póki co znajoma mocno zestresowana i spanikowana.