@slabart12: oczywiście, masz rację. Jesteśmy na portalu ze śmiesznym obrazkami, gdzie podstawową figurą retoryczną pojawiającą się w wypowiedziach jest trolling. Mieszkam w Warszawie, gdzie, w przeciwieństwie do reszty kraju, odsetek samotnych mężczyzn jest mniejszy, niż samotnych kobiet, jest najniższy odsetek singli i zgonów, najwyższy urodzeń. W dodatku pracuję w firmie technologicznej, gdzie pracują sami ogarnięci ludzie i obracam się w środowisku wykształconych, względnie zamożnych i szczęśliwych ludzi. Żyję w bańce
@mirko_anonim: xdddd typie możesz mi wierzyć ze jak jesteś chadem albo chadem-lite to możesz śmiało pisać albo mówić dupeczce, że głosujesz na pis i konfederacje.
poglądy polityczne nie maja najmniejszego znaczenia. liczą się rzeczy takie jak wygląd, zaradność, charakter i poczucie humoru.
wiadomo, że jak powiesz liberalnej lasce na pierwszej randce, że skrobanek to byś zakazał (mam nadzieje, ze tak nie sądzicie), a gejów to byś bił (też mam nadzieje, ze
I jeszcze mój przykład - wprawdzie się rozstaliśmy, ale byłem 5 lat z dziewczyną, która była... lewaczką, wegetarianką, interesowała się kulturą itede itepe. I ja sam oczywiście też jestem taki. Był długoterminowy związek? Był. Szanowaliśmy się, kochaliśmy się? Tak. Cecha wspólna - gaduły.
@mirko_anonim: no to ja prawak po 5 latach to rozowa juz moja zona byla, zwiazek stabilny, zainteresowania, dobre prace itd.
@mirko_anonim: Ależ bzdety, młodych samotnych chłopów jest coraz więcej na świecie, Japonia, Korea, USA, to już sztandarowe przykłady, a ty wyciągasz jakieś różnice w poglądach xD Różnice w poglądach właśnie wynikają z sytuacji, jakby kobiety i mężczyźni tworzyli razem rodziny i grali do jednej bramki, to by różnic nie było, bo jedno chciałoby jak najlepiej dla drugiego i drugiego dla pierwszego. Ponieważ nie tworzą tych rodzin, to każdy ciągnie w
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@kaminarii: w jakich konkretnie aspektach lewica(w sensie partia) jest przeciwko facetom?
poglądy polityczne nie maja najmniejszego znaczenia. liczą się rzeczy takie jak wygląd, zaradność, charakter i poczucie humoru.
wiadomo, że jak powiesz liberalnej lasce na pierwszej randce, że skrobanek to byś zakazał (mam nadzieje, ze tak nie sądzicie), a gejów to byś bił (też mam nadzieje, ze
@mirko_anonim: no to ja prawak po 5 latach to rozowa juz moja zona byla, zwiazek stabilny, zainteresowania, dobre prace itd.
Mozesz sobie swoj przyklad uogolniac ale to
Różnice w poglądach właśnie wynikają z sytuacji, jakby kobiety i mężczyźni tworzyli razem rodziny i grali do jednej bramki, to by różnic nie było, bo jedno chciałoby jak najlepiej dla drugiego i drugiego dla pierwszego. Ponieważ nie tworzą tych rodzin, to każdy ciągnie w