Aktywne Wpisy

AdamIspireGoral +299
To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
źródło: 1000003849
Pobierz
jegertilbake +182
Czy z uwagi na niska demografię w Polsce nadszedł w końcu najwyzszy czas, zeby księża przestali ubierać sie w sukienki jak transwestyci i znaleźli sobie żony z którymi założą rodziny pelne dzieci dajac przykład swoim parafianom?
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
źródło: 83622645d6a1239ce228e725bf0ec26f
Pobierz

![W Wirginii 2 psy zagryzły 23 jelonki w pogotowiu dla dzikich zwierząt [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/500bd119dbd9689e9136de2fbb16c514d275157cc1c264f8f4cc2177de9924d0,q80.jpg)

@Jariii tango down.
https://wykop.pl/ludzie/Jariii
Co biedak zrobi - w czasie wyborów nie będzie mógł wypełniać swojej płatnej roli na wykopie!!!
źródło: jarii
PobierzKojarze kolesia. Czasem sie zgadzamy ale raczej w wiekszosci to nie. Ale niewpadlbym na pomysla zeby cos zglaszac.
Co takiego odwalil ze ban?
@zomos: OK powiedzmy ze rozumiem. Ja do lewakow nie mam nic - nawet szacunku i moze dlatego zesmy sie nie zgadzali. Ale nie przypominam sobie zeby odwalil cos takiego za co ban sie nalezy. Poglady niech se kazdy ma jakie chce.
@gorzki99: Przecież to troll, wystarczy na bana.
@saviola7: Miras. Przez ostatnie 2 dni tyle troli sie naogladalem na mikro ze wierszy w excelu by braklo :)
Wiesz ilu zglosilem? Cale 0
@gorzki99: tłumaczą ci, za co dostał bana, ale ciężko ci to przyswoić, bo TY zgłosiłeś zero trolli chociaż co chwilę ich widziałeś? xD Fajna logika.
Jechal jakimis inwektywami ad persona?
Uzywal slow
@zomos: nie no, bekę z konfy to mamy wszyscy za darmo
@gorzki99: No to jego fobie do Konfederacji podpiąłbym pod spam. Każdy jego wpis to był jakiś bełkot byle pocisnąć.
Serio pytam bo jakos nie zauwazylem.
Jeli te fobie wystepowaly pod innymi wpisami to gdzie tu spam? odpowiedz na wpis zgodnie ze swoim pogladem.
@gorzki99: Nowy na wykopie?