Aktywne Wpisy

lubie-sernik +211
Doleciałem dziś do #bangkok i miałem mega przywitanie.
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
źródło: 1000056382
Pobierz
smuteczek2000s +39
Nie wiem jak mogłam ważyć 14 kg więcej... teraz j jest najlepsza forma od lat.
#odchudzanie #chudnijzwykopem
#odchudzanie #chudnijzwykopem
źródło: 1000018977
Pobierz

Taka sytuacja u mnie w korpo że pierw mieliśmy rozmawiać o depresji i myślach samobojczych potem zrobili ankietę i nie przedłużyli umów tym co się żalili . A wszystko się zaczęła od tego że jeden się o--------l na Home Office, kierownikowi się to nie spodobało więc wymyślił jakieś rozmowy o tym że praca z domu w samotności źle się odbija na psychice.
#pracbaza #depresja #korposwiat
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@drogba90 dokładnie
@drogba90 na jakiej podstawie? gdyby doszło do zwolnienia to jak najbardziej ale nie przy przedłużeniu umowy
Nie zrozumcie mnie źle że popieram takie praktyki bo są totalnie żałosne ale polecanie sądów czy pipów tak z buta po jednym zdaniu opa jest tak samo debilne xD
@nairoht: mamie