Aktywne Wpisy

Graner +24

lubie-sernik +21
Co najbardziej zboczonego zrobiliście w życiu?
Ja np. kiedyś jadłem dwa różne serniki na raz.
Ja np. kiedyś jadłem dwa różne serniki na raz.
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@FLAC: no tak będzie mówię ci ziom będzie dokładnie tak samo mówię ci, sama prawda
Wiedziałem, że będzie Konfederacja jeszcze zanim dotarłem do drugiego akapitu. Paroweczkowy raj.
@Viado: gdzie? skrajny materializm konfy to nie jest bycie wolnościowcem xD
Chciałem Dziambora, który startuje z list 3 drogi, ale... No właśnie - czym jest PSL? Wygłodniałą bandą, która szkoliła z nepotyzmu PiS (2015 -
@Viado: Chcieć sobie może, dziura budżetowa jest za duża. Populizm. Wolnościowi też nie są. Masa zamordyzmu w ich planach, masa chłopskiego rozumu. Ale widać jesteś naiwniątkiem jak większość młodych chłopaków, w tym patosebków i przegrywów. Gdyby byli wolnościowi to na pewno nie byliby za wojem, nie mieliby problemu że ktoś tam zmienia płeć, bierze aborcję, albo nie byliby religijni. Nie chce
Tu trzeba kogoś to ma faktycznie chęć zmienić system.
źródło: temp_file2818030594327218127
Pobierz@Viado:
@Viado: XDDDDDDDDDDDDDD
@damienbudzik: a przypomnisz po których rządach mieliśmy taki p--------k czy to już się nie wpisuje w narrację?
@rimyi: Ta, wszystko wina PiSu XD Ryży nie miał możliwości naprawić niczego, bo PiS mu zniszczył cały misterny plan. Gdzie 3x15? Dlaczego VAT tymczasowo podniesiony do 23% został z nami na zawsze? Dlaczego ryży musiał okraść obywateli z OFE?
JarKacz mu kazał?
Chętnie bym na nich zagłosował gdyby tylko nie chcieli wprowadzić katotalibanu, swatać się z ruskimi i wyjść z UE pod płaszczykiem sprzeciwu wobec Fit 55 i niskich podatków
@dqdq1: PO głosowało za zamordyzmem lockdownowym "żeby się ich PiS nie czepiał". To oficjalne stanowisko posła PO.