Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
brixo +43
Niesamowite, że wykopki nie widzą nic złego w finansowaniu kampanii opozycji przez fundację, która podobno ratuje szpitale i bez niej nie mogłyby one działać.
Miliony złotych na bilbordy ze zbiórek przeprowadzanych na mrozie przez małe dzieci. Nawet mi was nie żal.
#polityka #wybory #bekazlewactwa
Miliony złotych na bilbordy ze zbiórek przeprowadzanych na mrozie przez małe dzieci. Nawet mi was nie żal.
#polityka #wybory #bekazlewactwa
#rowery #patologiazewsi #heheszki
Niech już sobie będą te gównodrogi z kostki, przeżyję okazjonalną jazdę nimi nawet na szosie. Niebezpieczne są poprzeczne skrzyżowania/wyjazdy. Na źle wytyczonej drodze rowerowej widoczność wzajemna
@iquiet: Co to za pokrętna argumentacja? W tym przypadku to ty masz źle dobrany rower do trasy.
Jak zrobię sobie glebę w aucie to według twojego, głupiego myślenia, mogę każdą dziurę czy wzniesie lub próg omijać chodnikiem?
Wydaje mi się, że to jest główny powód niebezpieczeństwa zarówno CPR-ów, jak i DDR-ów. Z podanych przeze mnie przykładów dwa są właśnie DDR-ami, więc nie jestem przekonany, czy zniesienie nie konieczności jazdy CPR-ami rozwiązałoby problem (ale pewnie nie zaszkodziłoby). Rozwiązanie problemu jest prostsze: oznaczyć DDR/CPR niespełniające standardów (teraz pytanie jakich) jako chodniki z dopuszczonym ruchem rowerowym. Coś takiego jest w Toruniu tutaj
@cherrycoke2l: każda wymówka dobra
@Klozapina: ciągle to samo kretyńskie pytanie. Przecież jeździcie nawet gdy jest gładziutka.
Wyprzedzić go nie umiesz, czy co?
Ty z tych, którzy ciągnika nie wyprzedzą, bo podwójna ciągła?
Widać ten dobrobyt, skoro szukacie sobie problemów na siłę.
Społeczeństwo zrobiło się statsznie ciotowate.
Zimą - źle! Bo jaśnie państwo nie mają suchej, czarnej nawierzchni.
Jak pada - źle!
Słońce grzeje - źle! Bo oślepia!
Nosz kurna.
Roszczeniowość lvl master.