Aktywne Wpisy
waro +95
Czy Warszawę można już oficjalnie uznać za najbrzydszą stolicę Europy, czy jeszcze za mało takich kloców postawiono, by zasłużyć na to miano?
#warszawa
#warszawa
pancreaticcarcinoma +121
Kiedy myślisz, że z rodaczkami nie może być już gorzej i nagle wjeżdża taki post… ciąg dalszy w komentarzu. Jeszcze dzieci w to wciągają (╯︵╰,) #p0lka #logikarozowychpaskow #tinder
Tak więc kochani, jeśli czujecie, że macie taką potrzebę, to idźcie na te wybory, zagłosujcie choćby na wspomniane KO, ale akurat ja nie mam zamiaru w tym cyrku uczestniczyć, zresztą zapewne tego dnia i tak będę zapewne w robocie (z tego co pamiętam to w weekend wyborczy mam nocki). Ja uważam, że mój głos i tak nie ma wpływu coś zmienić, a zresztą nie chcę by mnie dopadł powyborczy kac, czyli będę niezadowolony z wyniku wyborów, lub po kilku miesiącach odkryję, że rząd na którą oddałem swój głos niczym nie różni się od poprzedniego. Dziękuje za uwagę.
#przegryw #przegrywpo30tce #defetyzm dam też #polityka bo podobno moderacja za brak tego tagu wlepia bany
Ja zagłosuje chyba na Konfe ale nie wiem czy nie bede miał z tego powodu wyrzutow sumienia.
Wszystko typowo nastawione na ciągnięcie kasy.
Żeby jeszcze popełniali błędy z braku wiedzy a to typowy tumiwisizm.