Aktywne Wpisy

agnostic +313
Proszę Państwa, oto butelkomat w Biedronce. Mówili, że trzeba wprowadzić system kaucyjny ale nie mówili, że nie można na o-------l ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#biedronka #heheszki #wroclaw #systemkaucyjny
#biedronka #heheszki #wroclaw #systemkaucyjny
źródło: 1000046659
Pobierz
źródło: temp_file119450909189948363
Pobierz

#zwiazki #logikarozowychpaskow
Dziewczyna przyznała mi, że ona potrzebuje w związku emocji, ja jej tyle nie dostarczam dlatego często ona wywołuje kłótnie, bo wtedy czuje, że coś się dzieje, że są emocje, że mi zależy. Że na początku myślała, że mam inny charakter bo przy kolegach inaczej się zachowuje niż jak sami jesteśmy. Na wykopie często widze jak piszecie, że laski potrzebują emocji i jak widać macie racje xd Nie wiem co teraz, troche red flag.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Najlepiej to ściągnij majtki i upewnij się że masz jaja na swoim miejscu
z fartem
to nawet nie jest red flag, dla mnie to jest czerwona kartka i koniec meczu
Jak coś ci się nie podoba w jej zachowaniu to mów wprost, nawet jeśli wiesz ze z tego będzie draka.
Jak jest draka i wiesz ze to jej wina, to ciągnij do końca aż się ukorzy i przeprosi.
─────────────────
źródło: temp_file7563457258841793302
PobierzMasz do wyboru, znaleźć tak przeorana przez emocje, że już jej to nie imponuje, albo od czasu do czasu strzelic liscia wychowawczego i zrobić awanturę o papieru toaletowy
Laski to kochają ¯\(ツ)/¯