Aktywne Wpisy

Haerbin 0
Skąpy czy oszczędny ? Zarabiamy podobnie, nie mieszkamy razem. Ja niestety lubię przepuszczać kasę, kupować sobie różne rzeczy. On za to raczej lubi oszczędzać. Na 3 lata związku NIC sobie nie kupił np do ubrania, czy butów. Od dłuższego czasu jak mi brakuje kasy to zaciągam kredyt na paypo lub klarna, czasem do kwoty 2000 pln miesięcznie. Tak tak wiem zakupoholizm ale tez nie zarabiam dużo na ten moment. Doszło do tego

Wrrronika +18
Dlatego wlasnie uzywa sie jajek (╯°□°)╯︵ ┻━┻

Linkiewicz - wciąganie koksu z penisa, dawanie murzynom w busie, rynsztokowe zachowanie, puszczanie się = Kariera i milionowe zarobki
Lewaczka od Gargamela - Sypianie w wieku 16 lat ze znanym youtuberem, tańczenie w klubach gogo, pół nagie zdjęcia i filmy
Ćpunki od Gonciarza - Puszczanie się w trójkątach, ćpanie, jaranie zielska, sprzedawanie swojego ciała na only fans
Gonciarz - 10 lat tworzenia wysokiej jakości filmów, ćpanie, ruchanie = Koniec kariery, skończyłeś się, jesteś dnem!
Gargamel - dekada bycia youtuberem z wielomilionowymi zasięgami, duże kontrakty, wystąpienie u wojewódzkiego, picie i #!$%@? się na niezrównoważoną i manipulującą nim lewaczką = usunięcie z internetu, zniszczenie wieloletniej kariery
Kiedy w końcu zaczniecie rozliczać kobietki które robią gorsze rzeczy niż ci wyżej wymienieni panowie?
#gonciarz #gargamel #logikarozowychpaskow #lewackalogika #rozowepaski #zwiazki #redpill #pieklomezczyzn
O ile wiem, to tych lasek nikt nie oskarża o to, że jakichś facetów nakłaniały do seksu, narkotyków itd.
Po prostu te lewary
Piękne unikanie odpowiedzialności
Gonciarza znam bo robił wysokiej jakości filmy o Japonii.
Gargamela znam bo też coś tam nagrywał (ale to nie był mój kosmos więc znam trochę mniej)
Za to tych innych kobiet jakoś nie kojarzę. Te od cpania z #!$%@? coś kojarzę ale to dla niej chyba lepiej byłoby gdybym o tym #!$%@? nie wiedział.
Kojarzy ktoś jakieś laski od gonciara?
Widzisz różnicę? Oni