Wpis z mikrobloga

Wersja 2 propozycji nowego banera dla tagu #nieruchomosci Trochę zmieniłem układ względem pierwszej propozycji. Jeśli brakuje wam jakiejś persony jest jeszcze trochę miejsca żeby wstawić jakiegoś Orzechowskiego, Jarczyńskiego, Siwca, Warszawskiego dewelopera, prezesa dom development albo tą babę od analityki w otodom, ale wydawali mi się trochę zbyt mało rozpoznawalni. @affairz jakbyś chciał coś pozmieniać podłubać to mogę podesłać ci projekt na priv. Tak jak ostatnio wrzucam ankietę i zapraszam zgłaszania sugestii, uwag( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szemiques - Wersja 2 propozycji nowego banera dla tagu #nieruchomosci Trochę zmieniłe...

źródło: Baner2

Pobierz

Wersja dwa jest?

• Fajna, zmieniamy baner 24.8% (34)
  • Jeszcze czegoś brakuje 40.9% (56)
  • Niech zostanie stary 34.3% (47)

Oddanych głosów: 137

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 15
@Szemiques ja bym zostawił prezesa aion banku. Co prawda nie jest mocno kojarzony z branżą, ale tekstem o tym że mieszkań zabraknie za 3 miesiące wbił się elegancko i utrwalił niczym Norbi na scenie muzycznej swym jedynym kawałkiem "Kobiety są gorące".
Taki perfekcyjny snajper, który wypowiedział się raz publicznie, ale p-------ą coś tak głupiego że przebił całą resztę.
Dałbym też w tle zrzut z olxdata, które jest głównym narzędziem analitycznym w
  • Odpowiedz
@Szemiques: Ja tam jestem wyłącznie za zamianą Orzechowskiego na Budę. Reszta tych ziomków nie zasłużyła na miejsce w alei gwiazd.

Ew, jeszcze podoba mi się pomysł, aby zamiast Miedla było tylko jego czoło XD
  • Odpowiedz
@Szemiques: obecna belka jest zbyt nostalgiczna, pamietajmy ze spadkowiczem/wzrostowiczem jest sie dlugie lata. Dodac tam jakos bude i bedzie git - takie zaslugi dla rynku nalezy docenic, ale bez lamania tradycji tagu
  • Odpowiedz