Wpis z mikrobloga

Mentalność polaków to jednak nie mit. Od 48 godzin mam problemy z internetem... tak co 3-5 minut zrywa połączenie tak jakby pakiety sie gdzieś gubiły. Kilka telefonów moich (oficjalnych ale miłych), mojej mamy (bardzo miła kobieta) i kilka emaili nie doprowadziły w sumie do niczego. Zero odzewu, jakichkolwiek informacji po czyjej stronie leży problem (już w ogole nie mówiąc o poszukiwaniu jego przyczyny).

Dziś się zirytowałem i wystarczył 1 (słownie JEDEN) email w którym nie szczędziłem opinii o firmie, pracownikach infolinii i ogólnym brakiem faktycznego kontaktu (samo odebranie telefonu sie nie liczy), podkreśliłem że umowa którą mamy wiąże obie strony i że chyba sobie jakieś żarty z klientów robią. Owy ton roszczeniowy doprowadził do odpowiedzi w ciągu 2-3 minut, że usterka jest juz zdiagnozowana i dziś zostanie naprawiona.

Można? Można... tylko czemu człowiek nie mógł tego usłyszeć podczas miłej rozmowy.

#januszeinformatyki #janusze #admintolamakawalchujachama #polakicebulaki #internet #dostawcainternetu
Python - Mentalność polaków to jednak nie mit. Od 48 godzin mam problemy z internetem...
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach