Wpis z mikrobloga

#gargamel laska się pewnie k-----a a teraz zgrywa ofiarę, a wykopki pseudo blackpillowcy jak zwykle zaślepieni cipom bronią alternatywki
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vegas8: Prawda, ale z drugiej strony strony Gargamel się przyznaje do tego, a dziewczyna ma screeny, filmiki i nagrania udowadniające, że dochodziło do tych skrajnych sytuacji.

W każdym razie dziękujemy za to ważne świadectwo. Czy ktoś inny chciałby się podzielić swoim doświadczeniem?
  • Odpowiedz
@Vegas8: Też nie patrzy mi się tej lasce dobrze z oczu i nie wykluczam, ze to wszystko jest turbo rozdmuchane, a nagrania bardzo mocno wyrwane z kontekstu. Ja się zastanawiam czemu jeszcze nie założyła mu sprawy, może przecież. Jak chłop winny to pójdzie na kibel ale chyba wyrok internetu tutaj wystarczy( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@muse: Nie wiem internet już wydał wyrok( ͡° ͜ʖ ͡°) P-----c wobec drugiej osoby, niszczenie czyjegoś mienia itp są na to odpowiednie paragrafy ale mam podejrzenie, że w sądzie mogłoby się okazać, że wcale nie jest to taka zero-jedynkowa sprawa ale nie wiem ja nie oceniam( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wiedmolol Dlatego, ze od wydawania wyroków jest sąd, nie internet. Tutaj można
  • Odpowiedz
@celebert: Powodem ataku na Gargamela jest to, że znęcał się psychicznie i fizycznie na swojej 16 letniej dziewczynie, do czego się przyznał. Ponadto nie jest to pierwsza taka historia związana z Gargamelem (afera z Dianą). Dodatkowo temat jest na czasie, gdyż Gargamel przez lata uwielbiał stawiać siebie w roli moralnego mentora gdzie często bardzo agresywnie "wyjaśniał" różnych jutuberów i osoby publiczne. Ponadto, aktywnie prezentował się jako feminista i mężczyzna wspierający
  • Odpowiedz
laska się pewnie k-----a a teraz zgrywa ofiarę, a wykopki pseudo blackpillowcy jak zwykle zaślepieni cipom bronią alternatywki

@Vegas8: Ja tam jadę po obu stronach konfliktu. Jeśli mam wybierać między 16-letnią panną lekkich obyczajów a sojowym chłopczykiem popierającym zboczenia to wolę nie wybierać wcale.
  • Odpowiedz