Aktywne Wpisy

fake_queen +1
#hotelparadise na pewnej grupie HP na fb jedna dziewczyna dopatrzyła się na zdjęciach z finału imion pary, która stanęła na ścieżce :D ale zonk
piankaaa +3
#hotelparadise
Jakby ktoś się zastanawiał kto wygrał to wstawiam link do willi i ich posta.
Zdjęcie nr 7 na ścieżce dwa imiona 🤣🤣🤣
https://www.facebook.com/share/v/1Hna5kAhiS/?mibextid=wwXIfr
Jakby ktoś się zastanawiał kto wygrał to wstawiam link do willi i ich posta.
Zdjęcie nr 7 na ścieżce dwa imiona 🤣🤣🤣
https://www.facebook.com/share/v/1Hna5kAhiS/?mibextid=wwXIfr

Moje małżeństwo chyba niedługo jebnie. Dlatego mam kilka pytań do Mirków z tagu #rozwod
Najważniejsze- jak to rozegrać, żeby nie dać się wmiksować w rozwód z orzeczeniem o winie. Mam kilku znajomych, którzy z błahego powodu skończyli w ten sposób- rozwód z winy chłopa, bo nie spał w jednym łóżku z żoną. A nie spał z nią, bo przyłapał k--------a na zdradzie i przez jakiś czas spał na sofie w salonie, a później się od niej wyprowadził.
Od razu uprzedzam, że nie jestem żadnym psycholem/zwyrolem/damskim bokserem/pijakiem/ćpunem itp. Nie było u nas żadnych interwencji policji, żadnych niebieskich kart itp. Jest tylko trochę p----------a baba- moja żona, która ma czasem dziwne fazy. Potrafi na przykład strzelić focha z powodu jakiejś głupoty i pod moją nieobecność zamknąć drzwi od środka i zostawić klucz w zamku tak, żebym nie mógł wejść do mieszkania. Albo zadzwonić do mnie i powiedzieć, że pakuje moje rzeczy i mam nie wracać. Żeby było śmieszniej, to mieszkanie nie jest jej, tylko nasze (mamy po 50% własności).
Jeśli znowu zdarzy się taka sytuacja z kluczem zostawionym w zamku, to wiadomo- dzwonię na policję i mówię, że nie mogę wejść do swojego mieszkania. Tylko co, jeśli po tym pojawia się jakieś pomówienia i próby nakręcania jakichś dramatów?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Wynieś z domu wszystkie papiery, akta urodzenia dzieci, akt notarialny mieszkania itp. To wszystko
@mirko_anonim: Wymień wkładki na takie, żeby od środka była tylko gałka do zamykania. A tak w ogóle to uciekaj.
źródło: Screenshot_1
Pobierz