Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Poniekąd racja, ale "wina" za podjęte decyzje w tym wypadku nie jest anulowana przez istnienie zewnętrznych wpływów.
Jak grupa imigrantów z Bliskiego Wschodu zgwałci kobietę, to można mieć jak najbardziej do nich pretensje mimo, że wychowali się w zupełnie innej kulturze. To, że jakieś zachowanie jest wytłumaczone, nie oznacza, że jest się z niego usprawiedliwionym.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Każdy ma prawo korzystać z życia tak jak chce, każdy też ma prawo mieć swoje wymagania co do partnerów ¯\(ツ)/¯
Niech nikt się nikomu innemu nie w-------a w życie i będzie dobrze.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja tam sobie te młode skaczące Julki chwalę, fajnie się gibią na kiju, dobre na raz lub parę spotkań, a że potem jakiś beciak kukold sobie taką przestrzeloną weźmie na związek lub ślub xdd to też dobrze, wszyscy zadowoleni. Nie widzę problemu
  • Odpowiedz
@Invisiblinio: Ta? To herbastycznie.
Jak nie jesteś fake różowym, to pokazujesz kolejny przypadek potwierdzający, że kobiety mężczyzn nieradzących sobie w życiu, tych na dnie piramidy społecznej nie uznają nawet za ludzi.
  • Odpowiedz
Znam dwie 30letnie dziewice, których nikt nie chciał i nie kipią z frustracji, że faceci ich nie chcą.

@Invisiblinio: Ale wiesz, że psychika kobiet i mężczyzn się diametralnie różni w tym zakresie? I choćbyś stanęła na gałkach ocznych to tego nie zmienisz.
  • Odpowiedz
bo inaczej "stara panna hahah"

@Invisiblinio: Jeśli to jest opresja, to ja dziękuję. Nic dziwnego, że te miliony nieszczęśliwych babek i matek, o których często słychać miały nieszczęśliwe życie skoro ich życiowe wybory bazowały na tym, że ktoś sobie z nich od czasu do czasu zażartuje. Ja również uważam, że pewne rzeczy się ludziom nie należą z automatu, ale postawa dzisiejszych kobiet rozsadza społeczeństwa i prowadzi do wielu patologii, za
  • Odpowiedz
@Katiee: no właśnie czasem może być tak, że jedno wyklucza drugie. Np poznaję sobie różową i się dobrze dogadujemy, wygląda na to, że coś z tego może być, a ja jak i ona mamy swoje wymagania. Okazuje się, że ja spełniam jej wymagania bo baby zawsze będą wnikać aby zabezpieczyć swój interes no i tu pojawia się moje w----------e w jej życie, bo moje wymagania dotyczą jej przeszłości z której
  • Odpowiedz
no to mężczyźni muszą zmienić swoją psychikę. Skrzywione myślenie nie może być odpowiedzialnością kobiet.

@Invisiblinio: Nie zmienisz uwarunkowań biologicznych. Obecny system społeczny jest skrajnie, ekstremalnie niekompatybilny z męską strategią reprodukcyjną. W związku z tym nie można winić mężczyzn w zasadzie za nic w tej sytuacji - dziwki, zdrady, kłamanie i manipulowanie są w pełni w porządku, bo jakieś 60-75% mężczyzn gra na skrajnie niekorzystnych zasadach. Nie można obwiniać kapitalisty mieszkającego
  • Odpowiedz