Wpis z mikrobloga

@damilele: obalenia juz nie sa punktowane tak jak kiedys, gamrot tafil kilka razy ale to fiziev byl bardziej agresywny i tez cos trafil. nie mam pretensji do punktacji, ani do werdyktu. obrony obalenia pewnie spowodowaly te kontuzje a kopniecie bylo tylko break pointem
  • Odpowiedz
@don_ulaniec: obalenia za sam fakt punktowane są tylko w ksw i fame mma. W ufc nigdy za samo obalenie nie ma punktowania bo nawet ten co jest w pozycji defensywnej za sama obronę jest względem sędziów na plus
  • Odpowiedz
@Golodupcow: dla mnie punktowana jest akcja w parterze a takiej nie bylo, dlatego nie mam nic do punktacji. tutaj sa ludzie na roznym poziomie znajomosci, wiec ubralem to w slowa najbardziej przystepne
  • Odpowiedz
W ufc nigdy za samo obalenie nie ma punktowania bo nawet ten co jest w pozycji defensywnej za sama obronę jest względem sędziów na plus

@Golodupcow: kiedys samo obalenie bardziej sie liczylo, zmienili to jakies 3-4 lata temu i trzeba robic damage.
  • Odpowiedz
Tak czy siak 10-9 na karcie wg mnie było trafne. Szczęście gamrota ze fizjev doznał kontuzji, szkoda ze w takim stylu wygrana no ale w top 10 i rankingu styl nie ma znaczenia by dostać szanse walki o pas
  • Odpowiedz