Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

xiv7 +3
Jestem starym chłopem który potrzebuje gier które niosą ze sobą jakąś filozofię, fabułę, coś uniwersalnego na temat życia ( ͡° ͜ʖ ͡°) a nie tylko zwykłe klikanie. Np takie Life is Strange 1 albo Edith Finch. Póki co przymierzam się do Life is Strange 3, RDR2, The Last of Us, dobrze myślę? Polecacie coś jeszcze?
#gry #pcmasterrace
#gry #pcmasterrace
https://science-news.co/air-force-confirms-ufo-incident-at-eglin-air-force-base-and-reports-to-us-ufo-authority-aaro/
Czyli potwierdzają to co bylo mówione na przesłuchaniu w kongresie usa :D
Ktoś chciał dowodu to ma.
Eglin AFB Site C-6 to stacja radarowa Sił Kosmicznych Stanów Zjednoczonych,
Tutaj przypomnienie co było powiedziane https://www.reddit.com/r/UFOs/comments/16q2qlp/a_reminder_on_rep_matt_gaetzs_comments_from_the/
#ufonapowaznie #uap #ufo
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jest taka koncepcja jak sonda von Neumanna: https://pl.wikipedia.org/wiki/Sonda_von_Neumanna
Nawet zakładając, że kosmici nie używają żadnych nadświetlnych napędów itp. To teoretycznie od uformowania się pierwszych planet i powstania na nich inteligentnego życia do teraz, to mieliby dość czasu na opracowanie takich sond i rozsyłanie ich po galaktyce na tyle wcześnie, żeby jakieś do nas dotarły. Tzn. w takim wypadku obserwowane UFO byłyby autonomicznymi pojazdami, które zbierają o nas dane i przesyłają
@elukubracja_depresji: Powiedz to rzeszom ludzi którzy pracowali w praktyce(!) przy projektach kosmicznych, w tym na kluczowych stanowiskach, wojskowym na wysokich szczeblach oraz naukowcom. No i paru prezydentom USA którzy wypowiadali się na ten temat publicznie. Przy czym od razu powiedzmy sobie jedno: "Obcy nie przylecieli z kosmosu rakietą z napędem odrzutowym". Im głębiej sięga się w temat, tym kwestia
@bialy100k: Wpadam czasem na jakies w necie + wypowiedzi astronautow i technikow np. nasa czy ludzi piszacych ksiazki popularno-astro-naukow i dlatego wiem z niemal 100% pewnoscia, ze nikt nas nie odwiedza;) smieci i szum informacyjny generuja tylko szury. Jak to sobie wyobrazasz, kosmici maja technologie pokonywania przestrzeni z predkoscia swiatla
A nie, czekaj, moga przed dobrymi kamerami i aparatami, a widza je radary i kamery samolotow, w ogole nieprzystosowane do takich obserwacji i zachowywania jakiegokolwiek ksztaltu obiektu, magia
@elukubracja_depresji: Pisałeś, że UFO trzeba wykreślić z listy możliwości, bo jak ktoś ma wiedzę na temat kosmosu, to na 100% do nas nie dotarli. No to podałem Ci sposób w jaki mogliby tu być bez łamania naszej obecnej wiedzy nt. fizyki czy
@cebulowy_krezus: Nie pisałem tak (chyba napisałem, że 99,9%?XD)
Nie sądzę, taki projekt stworzy więcej problemów niż może się pozornie wydawać, jak dla mnie, to musielibyśmy mieć w 100% opanowaną technologię jakiegoś szybkiego tworzenia wszystkiego z atomów, a jeszcze przeszkodą jest czas.
@billuscher: Albo być jednym bytem który nie ma ciała i wymyśla sobie wizje żeby poczuć życie:D można tak w nieskończoność( ͡° ͜ʖ ͡°)