@emilio-cosso Stare pokolenie ma po 7-8 dzieciaczków, moja matka z takiej rodziny jest. Babie od początku tylko chodziło o stabilizację i dzieciaczka a nie bardzo o faceta. Gość pewnie nawet nie ma podpisanej intercyzy a kobieta najprawdopodobniej 30+. Nie zganiaj na dziecko!
✨ Autor wpisu (OP): @wojtek-m: strzelam w ciemno że mógłbyś polecić liczne modele ale w tym problemie jest coś więcej niż znalezienie pojemnika na spermę
@mirko_anonim Gdyby chodziło tylko o "pojemnik na spermę" polecił bym mu Flashlight'a. ¯_(ツ)_/¯ P. S. Dobrze znam poglądy niektórych OP z wykopu jedno słowo, @Dollcel
@mirko_anonim: Dla testów zacznij się lepiej ubierać, kup nowe perfumy, zniknij na noc lub dwie "do kolegów". I nawet siedź z tymi kolegami albo idź do kina. Jak to w niej nie wzbudzi zazdrości, pożądania i chęci ponownego przyciągnięcia ciebie do niej to niestety mam złe wieści...
Dawno z żadnego "virala" w internecie nawet się nie uśmiechnąłem pod nosem. Natomiast z tej babki co się niemal przekręciła po skosztowaniu tego zakalca pruję drugi dzień. Absolute cinema. #heheszki #ksiazulo #afera #humorobrazkowy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
P. S.
Dobrze znam poglądy niektórych OP z wykopu jedno słowo, @Dollcel