Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukiboss: Mówisz o alprazolamie?
bo nie sprecycozwałeśxD

Nie potrafię Ci jednoznacznie odpowiedzieć ale moim zdaniem akurat pregabalina barana codziennie nie będzie dobra na dłuższą metę bo szybko się zesra ten stan i będziesz chciał więcej. Mi też polecono ten lęk jako super nie uzależniający lek względem tych złych obrzydliwych benzodiazepin i nie dość, że szybo przestał działać to przynajmniej odstawienie go było obrzydliwexD Ale brałem pod koniec "trochę" więcej niż dawka dobowaxD

Jedyne
  • Odpowiedz
  • 0
@Jakis_Leszek: nie wiem, wiem że na początku fajnie mnie aktywizował, a teraz to mi się wydaje zbędny, najlepiej odstawiłbym wszystko i walił pregabe 75 rano i 75 później i myślę że byłoby git
  • Odpowiedz
@lukiboss: powiem ci że tolerka na pregabaline szybko rośnie, potrzebne są duże dawki i przestaje być tak miło, w końcu się stwierdza "po co mi to" i zaczyna się odstawianie o 25mg w dół żeby się źle nie czuć, no chyba że ktoś ma padaczkę i mu pomaga to nie dyskutuje
  • Odpowiedz
@lukiboss: ja zjadłem 3x75mg rano i jest nawett fajnie. Na wieczór dziabnę jeszcze 2 x 75 i zobaczymy. Jakoś do poniedziałku wytrwam, bo dopiero wtedy wizyta i recepta na benzo.
  • Odpowiedz