Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Miraski, jak wygląda sytuacja na rynku matrymonialnym dla gościa 39 lat? Jestem lekarzem i ostatnie lata pracowałem w Emiratach.

Spotykałem się z dziewczynami (od niedawna w ZEA można nawet mieszkać bez ślubu), ale jakoś nie wychodziło. Tak więc wracam do kraju bo zrobiłem tyle ile miałem i chyba czas na rodzinę.

Nigdy nie miałem żony, całe życie dbałem o siebie w tym #silownia (nie będę oszukiwał nawet miałem jeden zabieg u chirurga plastycznego).

Czy na #tinder bede w stanie znalezc 5-10 lat młodszą kobietę bez dzieci raczej z rodzinnymi planami? Jak to wyglada w kraju?

#rozowepaski #pytanie #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Miraski, jak wygląda sytuacja na rynku matrym...

źródło: over-40-photo-2034339-680x1024

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim

Nie patrz nawet na >23 bo te wraki Cię zniszczą

Teraz multum małolatek szuka facetów bez granicy wiekowej, tak samo sobą nic nie reprezentują mentalnie, ale są młode, ładne, fajne i słodkie a nie żałosne jak te przejechane kobyły którym jedyne co urosło przez ostatnie 10 lat to ego i d--a w smalec
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Czy na #tinder bede w stanie znalezc 5-10 lat młodszą kobietę bez dzieci raczej z rodzinnymi planami?

tinder służy do wywalania sobie ego w kosmos (baby) i umawiania na jednorazowe wiadomoco (bardzo przystojni faceci). Reszta nie ma tam szukać czegokolwiek, a już najmniej kandydata/tki do zakładania rodziny.
  • Odpowiedz