Wpis z mikrobloga

• 13
pocieszni są ludzie, którzy przekraczają próg o 500 pln i Wielkie Wałki chcą robić, aby tych kilku złotych nie oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Ulfric_Stormcloak: człowieku, przy zarobkach jakie mi zaoferowali od maja do końca roku będę mieć niższą pensją, więc to nie jest 500 zł
  • Odpowiedz
  • 4
@Oskariat: nie każda firma zatrudnia na b2b. A ta stabilność to nie tylko emerytura, ale też urlopy, chorobowe, opieki nad dzieckiem, czy urlopy ojcowskie. Ale też okresy wypowiedzenia itp. Jak Covid wybuchł to zgadnij pracowników na jakich umowach pozbyto się najpierw u mnie w firmie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@pwone Ta, warto za to oddac 300-400k rocznie xd Chorobowe tez masz na B2B jesli chcesz. Urlopu nie potrzebuje bo pracuje zdalnie na wakacjach, ale jakym chcial to moge wziac bo uwzgledniony jest w stawce. Za to 330k wynjamiesz sobie opiekunke, sprzataczke, kucharke i jeszcze pare osob wiec to typowy cope uloma na UOP.

nie każda firma zatrudnia na b2b

Jak jestes na tyle c-----y ze nie jestes w stanie znalezc
  • Odpowiedz
człowieku, przy zarobkach jakie mi zaoferowali od maja do końca roku będę mieć niższą pensją, więc to nie jest 500 zł

@card_man: Czy dobrze rozumiem? Dostałeś podwyżkę w firmie i przez wyższy próg będziesz zarabiał mniej?
  • Odpowiedz