Aktywne Wpisy

szuwarek +478
A teraz wyobraźcie sobie Witek albo Terleckiego oprowadzających nas po budynku sejmu
pisowców nieźle musi piec, że w tydzień Hołownia zrobił z tego budynku miejsce, które da się lubić.
Bez barier, bez pogardy dla ludzi, bez poczucia że to ich folwark i będą sobie w nim robić co im się żywnie podoba
Że z 300 osób, które chyba trafiły tam przypadkiem kanał sejmowy w miesiąc ma 350.000 subów
#sejm #polityka #holownia #
pisowców nieźle musi piec, że w tydzień Hołownia zrobił z tego budynku miejsce, które da się lubić.
Bez barier, bez pogardy dla ludzi, bez poczucia że to ich folwark i będą sobie w nim robić co im się żywnie podoba
Że z 300 osób, które chyba trafiły tam przypadkiem kanał sejmowy w miesiąc ma 350.000 subów
#sejm #polityka #holownia #

Knamga +123
Czy nasz gatunek przetrwa?? #spermiarzalert #bekazpodludzi

Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody
@miku555: ale po co?
@Stan_Przedzawalowy
xD i skąd niby WORD wie, że podchodzący do
Protip, jak nie zrobisz błędu to nie mają za co oblać. W samochodzie są kamery i jeśli faktycznie nic nie #!$%@? to po
Komentarz usunięty przez autora
mnie oblali na pierwszym podejściu z 10 lat temu bo pieszy stał połową stopy na kawałku namalowanego pasa który był namalowany na chodniku a nie na ulicy i mi machał żebym jechał
egzaminator mnie za to oblał xD
koleżanka poszła na egzamin z dekoltem do pasa i myliła się gdzie jest prawo a gdzie lewo i zdała
wordy nie sprawdzają wiedzy tylko dbają o dochód
Co bardziej mnie
nie wierze jednak w to że się uwzięli i ktoś 9 razy nie umie zdać mimo że próbuje w różnych wordach zawsze z tym samym skutkiem. ja zdałem za 3 podejściem i wiem co #!$%@? w pierwszych 2.
Kurna młocie, masz przejechać rundkę wokoło ośrodka **zgodnie z tym, czego się uczyłeś w ostatnim czasie- no dosłownie "pokoloruj drwala", a ty dalej nie ogarniasz xD"
@troglodyta_erudyta: i co teraz się za każdym razem zatrzymujesz? To są przepisy które się wymaga na egzaminie i jak na skrzyżowaniu stoi policja, w innych przypadkach jedziesz po zerknięciu w lewo bez hamowania (no chyba że coś idzie/jedzie) bo szkoda czasu i paliwa. Dlatego właśnie bezsensowne są te egzaminy bo taki egzaminator wie że w normalnym życiu nikt się na strzałkach nie zatrzymuje.