Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FENOMENALNY_CZARODZIEJ: @schweizer ukrofilem zrobiliście go wy towarzysze.
Bo dla Was ktoś kto broni prawdy jest wyzywany od ukrofili bo dla Was albo ktoś jest tylko za kacapią i jest dla nas onucą, albo kocha Ukrainę i jest dla Was ukrofilem.
Nie rozumiecie tego że można być za Ukrainą na wojnie z kacapią a w kwestii gospodarki bronić interesów Polski i nie nawidzieć polskiego rządu i pluć na konfederosje ;)
  • Odpowiedz
@wladdan:

Nie rozumiecie tego że można być za Ukrainą na wojnie z kacapią a w kwestii gospodarki bronić interesów Polski i nie nawidzieć polskiego rządu i pluć na konfederosje ;)

to wy tego nie rozumiecie towarzyszu, najpierw próbowano ze mnie za taki właśnie przekaz zrobić onucę a później zaczęto mnie ordynarnie wyzywać skoro nie udało się przekonać zwykłych mirków że jestem botem z olgino.
  • Odpowiedz
@FENOMENALNY_CZARODZIEJ:
A nie jesteś? To dlaczego z nimi trzymasz?
Miziasz się z aquaonucą, covidowcrm i innymi.
Chciałbym Ci uwierzyć ale nie potrafię być aż tak naiwny żeby uwierzyć że to przypadek.
Komentarz covidowca to zdjęcia żółto niebieskiej gąbki. Rozumiem że ten komentarz był w jakimś stopniu wyjątkowy ze napisałeś tą laurkę? Tylko w jakim?
wladdan - @FENOMENALNY_CZARODZIEJ: 
A nie jesteś? To dlaczego z nimi trzymasz?
Mizias...

źródło: IMG_7917

Pobierz
  • Odpowiedz
@wladdan: co argument to głupszy, daj sobie już spokój bo coś ci nie idzie, mam notatkę o tobie że jesteś kłamcą oświęcimskim ale jednak nie dałem na czarno więc pewnie kulturę wypowiedzi zachowujesz jednak z merytoryką tragicznie - plusowanie dowodem na co dokładnie? a gąbka dowodem czego? A czy ty plusując Bayzeda i JPRW to też dowód że jesteś ukraińskim trollem z farmy?
  • Odpowiedz
@wladdan: chyba jednak nie kapisz bo plusujesz tępą ukraińską propagandę i to regularnie. Ja plusuję co mnie rozbawi albo z czym się zgadzam albo jak ma to kogoś wkurzyć, nie obchodzi mnie ile razy przez to jakiś troll albo pożyteczny idiota nazwie mnie onucą albo wyzwie od opóźnionego lub coś w tym stylu, kapisz?
  • Odpowiedz