Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +60
źródło: temp_file7130262203276149002
Pobierz
Podsumujmy aktualne dokonania krakowskiego gita:
pojechał z Krakowa do Torunia mając 40 groszy na koncie
został zrobiony w uja na 800 zł
w-----ł szklane wódy po której urwał mu się film
gdy się obudził sterroryzował plan filmowy i mariusza
źródło: 8dcb256b-fa6b-4521-94ae-497b38732ca7
Pobierz

Nie ma takich wpisów.
Moim zdaniem celowo kłamiesz kreując fałszywy obraz użytkownika przy poklasku znanych na forum towarzyszy.
Bo dla Was ktoś kto broni prawdy jest wyzywany od ukrofili bo dla Was albo ktoś jest tylko za kacapią i jest dla nas onucą, albo kocha Ukrainę i jest dla Was ukrofilem.
Nie rozumiecie tego że można być za Ukrainą na wojnie z kacapią a w kwestii gospodarki bronić interesów Polski i nie nawidzieć polskiego rządu i pluć na konfederosje ;)
to wy tego nie rozumiecie towarzyszu, najpierw próbowano ze mnie za taki właśnie przekaz zrobić onucę a później zaczęto mnie ordynarnie wyzywać skoro nie udało się przekonać zwykłych mirków że jestem botem z olgino.
A nie jesteś? To dlaczego z nimi trzymasz?
Miziasz się z aquaonucą, covidowcrm i innymi.
Chciałbym Ci uwierzyć ale nie potrafię być aż tak naiwny żeby uwierzyć że to przypadek.
Komentarz covidowca to zdjęcia żółto niebieskiej gąbki. Rozumiem że ten komentarz był w jakimś stopniu wyjątkowy ze napisałeś tą laurkę? Tylko w jakim?
źródło: IMG_7917
PobierzDa towariszcz ja mogę być kłamcą, skoro dla Ciebie aquonuca zawsze mówi prawdę ;)
Plasuje te wypowiedzi które są tego warte, nie tworze laurek pod tępymi wpisami onuc. Kapisz?
Da da ;)