Aktywne Wpisy

CalibraTeam +21
Jako że nie mam wiele do stracenia poszedłem dzisiaj po podwyżkę. Oficjalnie nazwałem spotkanie w zaproszeniu "Rozmowa personalna" nie rozpisywałem się zbytnio o co mi chodzi jedynie poprosiłem managera o 15-20 minut. Rozmowa była stacjonarnie, ale zwyczajowo wysyłamy zaproszenia na Teams, wiecie o co chodzi.
Moja propozycja to była podwyżka 800zł brutto od nowego roku (tzn. mogłaby nastąpić w pierwszym kwartale 2024). Niestety mój szef się nie zgodził. Wysłuchał mnie i zapytał
Moja propozycja to była podwyżka 800zł brutto od nowego roku (tzn. mogłaby nastąpić w pierwszym kwartale 2024). Niestety mój szef się nie zgodził. Wysłuchał mnie i zapytał
Kopyto96 +68
Polacy mają kompleksy, co na rynku jest bezlitośnie wykorzystywane. Ceny w Polsce od dłuższego czasu są sztucznie pompowane, szczególnie wtedy, gdy produkt jest prosty, a jego wysoka cena jest kompletnie niezrozumiała.
Polak zapłaci zawsze, bo nigdy nie przyzna się do tego, że go NIE STAĆ. To jest najgorsza ujma. Burger za 50 zł w "fancy knajpie" lub foodtrucku? Lany Kozlak za 20 zł w barze nad morzem? Nie ma problemu. Zapłaci,
Polak zapłaci zawsze, bo nigdy nie przyzna się do tego, że go NIE STAĆ. To jest najgorsza ujma. Burger za 50 zł w "fancy knajpie" lub foodtrucku? Lany Kozlak za 20 zł w barze nad morzem? Nie ma problemu. Zapłaci,
@FENOMENALNY_CZARODZIEJ: Udajesz glupiego prawda?
A co ruscy zrobili z republikami ile tysiecy mezczyzn zwerbowano z nich jako mieso armatnie?
Jaki ty jestes
Polska = NATO.
Ukraina = nie-NATO.
Atakowanie nie-NATO = głupie, ale może się udać.
Atakowanie NATO = rasija kaput.
Ja rozumiem, że siadły ci na banię te mega prześmieszne memy przedstawiające ruskich jako kreatury z ujemnym IQ. Ale uwierz mi, że oni bardzo dobrze zdają sobie sprawę z powyższych równań.
@MerAlop: No i?
A jak chinczyki sie zdecyduja na konfrontacje z USA, to co wtedy kto europie wschodniej ruszy na ratunek? staruchy z zachodu? XD
@TheKrecik12: nie xD
śmieszne jak w swoich wpisach prezentujesz kontrast pomiędzy malutką Rosją rozjeżdżaną przez niezwyciężoną Ukrainę i wielkim Rosyjskim niedźwiedziem, który bez USA będzie za tydzień wywieszał trójkolorową flagę nad cieśniną Gibraltarską
Ty porownujesz jakieś republiki w których sra się do dziury w ziemi i od wieku wieków należą do Rosji do w miarę cywilizowanego państwa, które doświadcza agresji Rassiji od kilku lat? XD W jaki sposób mieliby ich zmusić do ginięcia za cara? XD puknij się w czoło bo niezłe fikoly robisz
a później takie błazenmany wstawiają nagrania z "gruzowania" rosyjskich "morderców". i odwrotnie. gdzie to w większości są takie same mirki jak my. poszli na wojnę, bo zostali do tego zmuszeni.
Sądzisz, że ktoś w ogóle bierze go na poważnie? xDˣᴰ