Aktywne Wpisy

1X6D +8
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem

sylwke3100 +1
Czy wam się życie udaje? Jesteście szczęśliwi?

#cyberpunk2077
źródło: Zrzut ekranu 2023-09-20 200446
Pobierz@mvuw: Gra pod względem technologicznym chyba najbardziej zaawansowana jakie istnieją, jako jedyna w zasadzie do premiery Alana Wake 2 oferująca pełny ray tracing, zero shader compilation stutterów czy traversal stutterów i świetnie skalowalna chodząca z świętną grafiką na dobrym sprzęcie jak i po obniżeniu ustawień na słabszym. Ale tak - "broken coding and poor optimization".
Najbardziej zaskoczył mnie akapit z Dogtown. Przeczytałem parę recenzji i absolutnie każdy zachwycał się jak pięknie i unikatowo w porównaniu do całego Night City wygląda ta dzielnica, a według autora jest nudno i powtarzalnie.
źródło: temp_file746398680112240404
Pobierz@zamaskowane_warzywo: No strasznie. Podsumowałem już wyżej to co napisał o "słabym kodowaniu", cokolwiek to by znaczyło (tak jakby gościu robił im inspekcję kodu źródłowego).