Aktywne Wpisy

kuba-rozpruwa +59
Wyobraźcie sobie co się tu będzie działo jak dotrze do nas fala Ukraińców z PTSD po wojnie. Armagedon będzie xD ciekawe ilu nowych seryjniaków nie będą w stanie złapać.
#limanowa
#limanowa

alberto81 +24
Poszukiwania Tadeusza Dudy...
Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki
Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki
źródło: 512970686_122262339062231178_7103576852269976098_n
Pobierz

Moja różowa jest dziwna. Jesteśmy razem dwa lata i wszystko układało się super. Byliśmy razem na wakacjach i trochę czasu po nich wyszło, że jest w ciąży. Faktycznie trochę mnie tam poniosło. Ciąża jest wczesna. Ja się ucieszyłem... Mam 32 lata a ona 29. Tylko, że ona oznajmiła mi że dziecka nie chce bo jej nie stać... Jej nie stać. Ja mam mieszkanie, dobre zarobki a u niej jest faktycznie gorzej. Zarabia takie 4 do 5 tysięcy ale na L4 dostawałaby mniej. Ja się tym nie przejmowałem bo przecież mam mieszkanie i pieniądze. Ona mówi, że nie będzie sprowadzać dzieci na świat bo nie jest w stanie nic dać temu dziecku i nie chce ryzykować bezdomności czy domu samotnej matki gdyby coś nie wyszło. Załamałem się jak to usłyszałem.
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@ardan95: że on może je zapewnić, sama nie da rady. Niech mu się odwidzi albo pozna inną. Ona zostanie z dzieciakiem, bez męża ani prawa do mieszkania, tak?
@darknightttt: dostanie jakieś 80%, czyli ok. 3 tysie, a nie 2.
@kosmita: dopóki facet nie zdradzi to majatek dzielony sprawiedliwie
Kiedyś gdzieś usłyszałam takie zdanie skierowane do kobiet, żeby miały tylko tyle dzieci, ile byłyby w stanie utrzymać SAME i to jedna z lepszych porad jakie ktokolwiek mógł udzielić.
Co z tego, że masz dobre zarobki, mieszkanie, samochód, skoro ona nie ma nic z wymienionych? 1/3 małżeństw się rozpada tak w ogolnosci, a
@darknightttt: ty chyba powinna się leczyć na głowę
@inzynier_robert I pośredni szantaż brzmi jak super pomysł, żeby to zakomunikować
K---a, czasami się nie oświadczaj.