Aktywne Wpisy

terminator800 +51
Powiedzcie mi czy to ja jestem #!$%@? czy moja żona.
Żona potrafi zostawić rosół na małym ogniu (kuchenka gazowa) i wyjść na 2-3 godziny.
Moim zdaniem to niebezpieczne i nieodpowiedzialne. Mieszkamy w bloku.
Czy Wy tez takm robicie? Moze serio przesadzam?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #gotowanie
Żona potrafi zostawić rosół na małym ogniu (kuchenka gazowa) i wyjść na 2-3 godziny.
Moim zdaniem to niebezpieczne i nieodpowiedzialne. Mieszkamy w bloku.
Czy Wy tez takm robicie? Moze serio przesadzam?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #gotowanie

pierwszynawenus +307
Policja z Piaseczna prowadzi akcję „bezpieczny rowerzysta”. W tym celu filmuje dronem rowerzystów, którzy z niewielką prędkością przejeżdzają na zielonym świetle przez przejście dla pieszych. W krzakach czekają już na nich schowani policjanci, którzy wystawiają mandaty. Dzielna policja chwali się w mediach społecznościowych tą jakże potrzebną akcją. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rower #polskiedrogi #polskapolicja #kierowcy #drony #piaseczno #warszawa
#rower #polskiedrogi #polskapolicja #kierowcy #drony #piaseczno #warszawa

Trasa do Poznania i kolejna trzysetka. Bylo bardzo płasko i trochę monotonnie, bo krajobrazy po drodze dupy nie urywały. Z atrakcji zamki w Kole i Kórniku, a także kolegiata w Tumie. Długo odkładałem tę trasę, bo w Poznaniu wcześniej nie byłem i łudzilem się, że może kiedyś skończą remonty na starym mieście. Idąc przez ten plac budowy prowadząc rower, bo jechać się zwyczajnie nie dało, byłem zadowolony, że mam zapas czasu, bo inaczej zdążenie na pociąg, mogłoby nie być takie oczywiste.
#rowerowyrownik #szosa #300km
Skrypt | Statystyki
@Kargeth: to się ciesz, że trafiłeś na dworzec już po reorganizacji peronów, bo rok czy dwa lata temu jeszcze tam byś się #!$%@?ł ich nielogicznym oznaczeniem. Zawsze od przyjezdnych słyszałem dramatyczne opowieści, że ledwo zdążyli na przesiadkę, bo peron pierwszy był obok
@Poemat Tak, dwa razy tylko zjechałem z asfaltu, raz po kwadraty pod Bolimowem i raz przy zamku w Kole, a i za Kórnikiem był fragment z betonowych płyt.
@van_der_bike Pozostało mi sobie wyobrazić jak by wyglądał niezryty i bez koparek ( ͡° ͜ʖ ͡°)