Aktywne Wpisy

dominowiak +113
#heheszki #kolej #ciekawostki
Z jedenej strony - wielkie WOW, bo to naprawdę byłoby coś niesamowitego, gdyby zrobić magleva na istniejącej infrastrukturze!
Z drugiej strony nie mogę się powstrzymać, żeby nie stwierdzić, że pod tą ładną obudową pewnie są schowane dwa żuki szczepione dupami XD
Z jedenej strony - wielkie WOW, bo to naprawdę byłoby coś niesamowitego, gdyby zrobić magleva na istniejącej infrastrukturze!
Z drugiej strony nie mogę się powstrzymać, żeby nie stwierdzić, że pod tą ładną obudową pewnie są schowane dwa żuki szczepione dupami XD
źródło: image
Pobierz
Hrabiadraczula +390

n---------j w gierki
szlajaj się po mieście wieczorem jakbyś miał 16 lat (normalnie można, nikt tego nie sprawdza)
znajdź se coś do roboty co będzie udawało bycie ambitnym (pobiegaj, zasadź roślinki, rozpocznij odbudowę Cesarstwa Rzymskiego)
olej ludzi, nie ma z nich pożytku, są ciekawsze rzeczy do roboty niż rozmawianie
mam nadzieje, że pomogłem.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Spróbuj poznać i pogadać towarzysko z ludźmi z internetu. Jak będzie ktoś fajny w Twoim wieku i okolicy to rozważ spotkanie się na żywo - ot, towarzysko.
Jak będzie ktoś sympatyczny to wyjaśnij szczerze jaka jest Twoja sytuacja i że po prostu zależy Ci na nawiązaniu jakiegoś kontaktu.
2. Znajdź jakiś zjazd / konwent / targi, itp. w temacie, który Cię choć
It's over