Aktywne Wpisy
o__0 +242
ryszard-kulesza +209
Czy ja dobrze zauważyłem, że wykopki zbiorowo uznały, że coś tak powszechnego w naszej cywilizacji, jak posiadanie psa jako zwierzęcia domowego jest "lewackie"? xDDD
Jakieś brednie o "julkach", "psieckach" tak jakby tylko takie osoby posiadały psy, ogółem traktowanie psiarzy, jakby ich pupile były jakąś nowomodną fanaberią wymyśloną przez lewicę xD
#psy #bekazpodludzi #bekazwykopkow
Jakieś brednie o "julkach", "psieckach" tak jakby tylko takie osoby posiadały psy, ogółem traktowanie psiarzy, jakby ich pupile były jakąś nowomodną fanaberią wymyśloną przez lewicę xD
#psy #bekazpodludzi #bekazwykopkow
źródło: licensed-image
Pobierz

najgorzej ze rozjedziesz takie cos i odpowiadzasz jak za czlowieka :(
Komentarz usunięty przez autora
źródło: 1280px-Droga-s7
Pobierz@WykopanyDzon: Ee tam rowerzysta, to proste. TIRy sobie porozjeżdżaj, to jest dopiero wyzwanie.
@Zulf: chodzą, jeżdżą, biegają - ogólnie ułomnych ludzi na świecie jest całkiem sporo
@CrazyxDriver:
Eee, nie. Koleś może i miałby rację gdyby prowadził rower, wtedy byłby pieszym, a pieszy powinien się poruszać lewą stroną jezdni.
Ten tutaj to jest taki szeryf, któremu się wydaje że świeżo wyremontowany brzeg jezdni to jest wyznaczone pobocze i on ma obowiązek nim jechać, nawet pod prąd. Głupek po prostu. Nawet poboczem masz obowiązek jechać prawą stroną. Czasami zdarza się że na takim poboczu jest